Το 30ο Τουρνούα εκμάθησης 3Χ3 Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής ξεκινάει το Σάββατο 13/4/24

Ξεκινάει στις 13 Απριλίου το ετήσιο (30ο) Τουρνουά Εκμάθησης Μπάσκετ 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φυλής 2024.

Το Τουρνουά μας αποτελεί πλέον μέλος του μεγάλου εθνικού προγράμματος Be Active Hellas της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και στο Τουρνουά 3Χ3 STREETBALL του Π.Σ.Α.Κ. & Δήμου Φυλής.

Αναλυτικά οι ημέρες διεξαγωγής:

13/4 Στάδιο Εύνικος

27/4 Στάδιο Εύνικος

18-19/5 Συγκρότημα Σχολείων (3ON3 STREETBALL ΠΣΑΚ & ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ)

25/5 Στάδιο Εύνικος

Από κάθε δημοτικό σχολείο των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φυλής των Ενοτήτων Άνω Λιοσίων , Φυλής και Ζεφυρίου, αλλά και των όμορων Δήμων συμμετέχουν δεκάδες ομάδες κοριτσιών και αγοριών. Στις ομάδες αυτές συμμετέχουν μαθήτριες και μαθητές είναι μέλη στις ακαδημίες του ΓΑΣ Εύνικος.

Στα πλαίσια των προσπαθειών του ΓΑΣ Εύνικος, να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά, με χαρά ανακοινώνει πως καθιερώνει δωρεάν προπόνηση γνωριμίας κάθε βδομάδα για οποιοδήποτε κορίτσι ή αγόρι το επιθυμεί.

Για παιδιά από 5 έως 8 ετών.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχει το παιδί τους (5 έως 8 ετών) στις δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας, μπορούν να παρευρεθούν οποιαδήποτε Τετάρτη το επιθυμούν 5-6 μμ ή 6-7 μμ στο Στάδιο Εύνικος, με συμπληρωμένη την σχετική αίτηση (κλικ εδώ)  και μια απλή βεβαίωση γιατρού (κλικ εδώ) ή Κάρτα Υγείας αθλητή σε ισχύ οποιουδήποτε αθλήματος (κλικ εδώ).

Για κορίτσια από 9 έως 12 ετών.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχει το παιδί τους κορίτσι (9 έως 12 ετών) στις δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας, μπορούν να παρευρεθούν οποιαδήποτε Τετάρτη το επιθυμούν 7-8 μμ στο Στάδιο Εύνικος, με συμπληρωμένη την σχετική αίτηση (κλικ εδώ)  και μια απλή βεβαίωση γιατρού (κλικ εδώ) ή Κάρτα Υγείας αθλητή σε ισχύ οποιουδήποτε αθλήματος (κλικ εδώ).