Ο Εύνικος μέρος του αποκλειστικού δικτύου των συλλόγων του προγράμματος U12 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Το σωματείο μας είναι ένα από αυτά που έχουν προεπιλεγεί στο καινοτόμο πρόγραμμα αθλητικής ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η σχετική ενημέρωση που έφτασε σήμερα (04/09) στα γραφεία του Εύνικου αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογός σας έχει επιλεγεί αρχικά για να αποτελέσει μέρος του αποκλειστικού δικτύου των συλλόγων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα U12. Αυτό είναι μια απόδειξη της δέσμευσής σας για την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε μαζί μας».

Όπως έγινε γνωστό, το αμέσως προσεχές διάστημα όλοι οι εμπλεκόμενοι (σ.σ. προπονήτριες, προπονητές εθελοντές/τριες, μέλη Δ.Σ. κ.α.) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή συνάντηση όπου θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος U12, συμπεριλαμβανομένης της δομής, των στόχων, των προσδοκιών του καθώς και του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ σωματείου και της Ομοσπονδίας.

«Η συνεργασία σας είναι ανεκτίμητη καθώς θα εργαστούμε από κοινού για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές», σημειώνεται χαρακτηριστικά από πλευράς Ε.Ο.Κ., ενώ η σχετική ανακοίνωση καταλήγει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας και για τον θετικό αντίκτυπο που μπορούμε να έχουμε στους νεαρούς αθλητές. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον σύλλογό σας για να κάνουμε το πρόγραμμα U12 μια τεράστια επιτυχία».

Αναμφίβολα η κατακλείδα της ανακοίνωσης αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για τον Εύνικο, να δοθεί η δυνατότητα δηλαδή στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες να ζήσουν κάτι το μοναδικό και ανεπανάληπτο που θα τους ωθήσει να λατρέψουν το μπάσκετ.