Το άλμπουμ-χρυσάφι από την τελετή λήξης του baby basket του Εύνικου!

Ούτε λίγο ούτε πολύ θα δείτε 122 καρέ από τη γιορτή του αθλητισμού, με την οποία αποχαιρέτησαν την εφετινή σεζόν οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριές μας!

Είναι από τις φορές που λέμε ότι ακόμα και η τόσο πλούσια ελληνική γλώσσα δεν επαρκεί για να περιγράψεις τον πλούτο των συναισθημάτων, των χαμόγελων, της χαράς, του παιχνιδιού που βίωσαν αγόρια και κορίτσια στο κλειστό του Αγίου Νικολάου, στο συγκρότημα σχολείων.

Πώς άλλωστε θα μπορούσες ν’ αποτυπώσεις με λέξεις ένα όμορφο παιδικό χαμόγελο; Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για δεκάδες… Όσα δηλαδή άστραψαν το κλειστό γυμναστήριο κατά την τελετή λήξης της αγωνιστικής χρονιάς για τα τμήματα baby basket του Εύνικου, αναμφίβολα του πιο δημιουργικού τμήματος υποδομής του συλλόγου μας.

Η αδημονία ήταν επίσης εμφανής στο πρόσωπο όλων των παιδιών μας και μεγάλωνε ακόμα περισσότερο γνωρίζοντας πως στις εξέδρες βρίσκονταν και γονείς ή συγγενείς που ήλθαν για να θαυμάσουν τα καμάρια τους. Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις με το τεχνικό επιτελείο των προπονητριών-εθελοντριών του συλλόγου μας ν’ ανταποκρίνεται άψογα φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι κυρίες Κατερίνα Παππού, Όλγα Μουλαρά, Ηλιάνα Ράδη, έχοντας και την πολύτιμη συνδρομή της Τζένης Γκάτσου, είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν μία γιορτή που θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη των αθλητριών και των αθλητών.

Απόδειξη, αλλά και κορυφαία ανταμοιβή αποτέλεσαν οι δεκάδες αγκαλιές, τα «ευχαριστώ» και οι… λάγνες ματιές την ώρα του προσωρινού αποχαιρετισμού. Προπονήτριες και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο και μαζί ανανέωσαν τη δέσμευση να συνεχίσουν όλο το καλοκαίρι το μπάσκετ και το παιχνίδι…

** Θα ήταν παράλειψή μας να μην κάνουμε ειδική αναφορά στην φωτογράφο και μέλος του τμήματος που συνέδραμε τα μέγιστα στην επιτυχία της γιορτής καταγράφοντας με το φακό της όλο το τελετουργικό!