Πληροφορίες / Οδηγίες για την Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη Εύνικος «Δώσε πάσα ένα βιβλίο»

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη “Εύνικος” – “Δώσε πάσα ένα βιβλίο” έχει ως κύριο στόχο την ανάγνωση των βιβλίων της ή και την ανταλλαγή τους. Προσφέρει δωρεάν ανάγνωση από τα παλιά βιβλία που μπορεί να διαθέσει κάποιος ή τα βιβλία που έχει ήδη διαβάσει και θέλει να τα μοιραστεί με άλλους.

Ιδιαίτερος στόχος της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης είναι η προσφορά της δυνατότητας  σε όποια και όποιον επιθυμεί να γνωρίσει και να ταξιδέψει στο θαυμαστό κόσμο του αθλητισμού μέσα από διάφορες οπτικές ενός βιβλίου, όπως αυτή του αθλητή, του προπονητή, του φιλάθλου, του παιδαγωγού, του εκπαιδευτή, του εθελοντή, του παράγοντα, του δημοσιογράφου, της ομάδας, της ιστορίας, της κοινωνίας, του συγγραφέα και της ανθρώπινης ανάπτυξης γενικότερα.

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη είναι εντελώς ελεύθερη, δεν έχει επιστάτη, ενώ η επιβίωσή της επαφίεται στη συνεισφορά των ατόμων που την επισκέπτονται.

Η λειτουργία της βασίζεται στην τήρηση ενός απλού βασικού κανόνα: Αφήνεις ένα βιβλίο και εάν επιθυμείς παίρνεις ένα άλλο της αρεσκείας σου, χωρίς άλλη διαδικασία, συνδρομή ή εγγραφή.

Μπορείτε να πάρετε το ειδικό αυτοκόλλητο που θα βρείτε στο χώρο της βιβλιοθήκης, να το κολλήσετε στο βιβλίο που επιθυμείτε να συνεισφέρετε και να δώσετε έτσι την δική σας πάσα στην ανταλλακτική βιβλιοθήκη “Εύνικος”. 

Χαρίστε, δανειστείτε, ανταλλάξτε, προτείνετε ένα βιβλίο και αφήστε το να ταξιδέψει  στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους γονείς, στους εθελοντές και στους φιλάθλους του συλλόγου μας. Και που ξέρετε, κάποια μέρα  μπορεί να το ξαναβρείτε μπροστά σας μετά από πολλές αναγνώσεις!