Οι εγγραφές ξεκίνησαν…Έλα και εσύ να παίξεις μπάσκετ μαζί μας! Μία πόλη, μία ομάδα, σαράντα χρόνια ιστορία, εκατοντάδες επιτυχίες! Όλα τα τμήματα από 4 ετών! Πληροφορίες.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Εύνικος.

Ένας δήμος, μία ομάδα. Μία ομάδα, σαράντα χρόνια ιστορία. Σαράντα χρόνια ιστορία, εκατοντάδες επιτυχίες!

Έλα και εσύ να παίξεις μπάσκετ μαζί μας, σε τμήματα από 4 έως 84 χρονών!

Πληροφορίες:

Μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα ο σχετικός προπονητής του συλλόγου μας, κάνοντας κλίκ ( εδώ ).

Μπορείτε να επισκευτείτε καθημερινά τις απογευματινές και βραδινές ώρες τις εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται τα τμήματα του συλλόγου και να συζητήσετε με έναν απο τους προπονητές/τριες ή κάποιο μέλος των εθελοντών, εφόρων ή μέλων του ΔΣ του συλλόγου μας. Στάδιο Εύνικος (Διονύσου 17, Άνω Λίοσια Δήμος Φυλής) και Κλειστό Γυμναστήριο Συγκροτήματος Σχολείων (Φυλής 185 και Κ. Παρθένη, Άνω Λιόσια, Δήμος Φυλής)

Μπορείτε να αποστείλεται email στο evnikosbasket@gmail.com με το ονοματεπώνυμο γονέα, το έτος γέννησης του παιδιού και το φύλο του, για να επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα ο σχετικός προπονητής του συλλόγου μας.

Τέλος, μπορείτε να απευθυνθείτε και στον κ Παππού Χρήστο (Πρόεδρος ΔΣ, κιν. 6948899330) και στον Βασίλη Ντάκουρη (Εθελοντής Τεχνικός Σύμβουλος των Ακαδημιών και εθελοντής υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων, vasilis.ntakouris@gmail.com)