Οδηγίες εγγραφής νέας καλαθοσφαιρίστριας ή νέου καλαθοσφαιριστή στο μητρώο της Ε.Ο.Κ., για την έκδοση δελτίου καλαθοσφαιριστή/στριας στον Γ.Α.Σ. «Εύνικος»

Για τους καλαθοσφαιριστές και τις καλαθοσφαιρίστριες του ΓΑΣ Εύνικος, οι οποίοι και οι οποίες έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν έως σήμερα Δελτίο Καλαθοσφαιριστή/στριας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίριστης, θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο Μητρώο της Ομοσπονδίας.

Για τις σχετικές οδηγίες (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΗ) κάντε κλικ παρακάτω:

(Προσοχή για τους/τις ανήλικους/ες καλαθοσφαιριστές/στριες η εγγραφή πραγματοποιείται από τους γονείς)

Για την ιστοσελίδα στην οποία πραγματοποιείται η σχετική εγγραφή, κάντε κλικ (εδώ)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, ενημερώνετε τον/ην προπονητή/τρια σας στην ομάδας επικοινωνίας, για τον αριθμό μητρώου της ομοσπονδίας που απέκτησε ο/η αθλητής/τρια.

Στην συνέχεια ο «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΝΙΚΟΣ», θα υποβάλει σχετικό αίτημα ένταξης του/της αθλητή/τριας στο δυναμικό της ομάδας του, το οποίο στην συνέχεια θα πρέπει να του κάνετε «αποδοχή».

Τέλος, ο Γ.Α.Σ. Εύνικος θα εκτυπώσει το σχετικό Δελτίο το οποίο θα το διατηρεί στο αρχείο του και θα το χρησιμοποιεί στους αγώνες του, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας και τις διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να ρωτήσετε τον/ην προπονητή/τρια ή να ρωτήσετε σχετικά στην ομάδα επικοινωνίας της ομάδας σας.