Βελτσίστας, Γκάτσου και Τσιαντής το τεχνικό επιτελείο των γυναικών του Εύνικου

Με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς κινείται από τη διοίκηση του Εύνικου ο σχεδιασμός της ομάδας, που θα συμμετάσχει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου ο σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν΄ανακοινώσει το τεχνικό επιτελείο με το οποίο θα πορευτούμε στην Α1 γυναικών και δεν περιλαμβάνει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση μ’ αυτό των προηγούμενων, πετυχημένων ετών. Είναι αυτό που λέμε ότι… «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Υπό αυτό το πρίσμα, η διοίκησή μας ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή μας Γιώργο Βελτσίστα, εκτιμώντας την προσπάθεια που κατέβαλε, από το δικό του μετερίζι, καθ’ όλη την περσινή σεζόν, γνωρίζοντας την αγάπη που τρέφει για την ομάδα μας και τη λατρεία που επιδεικνύει για τη γνώση και τη αυτοβελτίωση.

Συνάμα ο Εύνικος Γ.Α.Σ. ανακοινώνει σήμερα και τους συνεργάτες του προπονητή μας. Ο λόγος για την Τζένη Γκάτσου και τον Στάθη Τσιαντή. Η κόουτς Γκάτσου συνεχίζει στο πλευρό του προπονητή μας, όπου βρισκόταν και πέρυσι, ενώ ο κόουτς Τσιαντής έρχεται στη θέση του Παναγιώτη Βάνα, που επέλεξε να συνεχίσει το έργο του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Το νέο πρόσωπο του τεχνικού μας επιτελείου έχει εμπειρία από την Α1, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει στον πάγκο Νεανίδων του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, βοηθός του κόουτς Νανάκου στα Χανιά, αλλά και στην ομάδα του Άρη Πετρούπολης.