Τμήματα υποδομής του Εύνικου με την Εθνική Παίδων (pics)

Το Στάδιο Εύνικος φιλοξένησε, το περασμένο Σαββατοκύριακο, δύο από τις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το αντίστοιχο της Ουγγαρίας.

Exif_JPEG_420

Η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζεται εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-16, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και το ρόστερ της στελεχώνουν παίκτες από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, τόσο σε επίπεδο Ανδρών, όσο και σ’ αυτό των υποδομών. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για τμήματα υποδομών του Εύνικου και συγκεκριμένα παιδιά γεννημένα τις χρονιές 2012-13-14, αλλά και τον προπονητή τους, Νίκο Κατσιώλη, προκειμένου να γνωρίσουν τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής μας ομάδας και βέβαια να παρακολουθήσουν και ένα από τα φιλικά.

Μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ήταν ο μόνος «φιλοξενούμενος» το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια και στο μπασκετικό μας… σπίτι, βρέθηκε επίσης ομάδα από την ακαδημία μπάσκετ του Οιωνού, συλλόγου με έδρα το Γαλάτσι. Εύνικος και Οιωνός αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο τουρνουά, ωστόσο ό,τι ακολούθησε, κι αναφερόμαστε βέβαια στην κοινή φωτογράφιση των παιδιών μας με τους διεθνείς και βέβαια το φιλικό της εθνικής Παίδων, ήταν αυτό που χαροποίησε ακόμα περισσότερο τα παιδιά μας.

Exif_JPEG_420

Aν σκεφτεί κανείς ότι στις εξέδρες του κλειστού της Ζωφριάς βρέθηκαν επίσης παίκτες-θρύλοι του μπάσκετ όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και οι πρώην διεθνείς, Δήμος Ντικούδης, Γιώργος Καλαϊτζής, Δημήτρης Τσαλδάρης κ.α., καταλαβαίνει κανείς την έκπληξη που βιώσαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί!