Προ των πυλών το 29ο Τουρνουά Εκμάθησης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φυλής

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου το πρώτο τζάμπολ στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού και του μπάσκετ.

Η εφετινή συνδιοργάνωση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» και του Εύνικος Γ.Α.Σ. είναι αφιερωμένη στην ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση ρούχων. Ως γνωστόν, ο σύλλογός μας διατηρεί στο Στάδιο Εύνικος «Μόνιμο σημείο συλλογής» ρούχων τα οποία δεν χρειάζεστε, είτε για πρoσφορά σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είτε για ανακύκλωση, είτε για επαναχρησιμοποίησή τους!

Δίχως άλλο και το εφετινό τουρνουά, το οποίο φιλοξενείται για 29η χρονιά, αναμένεται ν’ αποτελέσει τη μεγάλη γιορτή του αγωνίσματος και βέβαια του παιχνιδιού, καθώς μεγάλος στόχος είναι ο συνδυασμός της εκμάθησης του μπάσκετ και βέβαια η διασκέδαση για τους συμμετέχοντες. Οι συμμετοχές είναι και εφέτος πάρα πολλές και αναμφίβολα θα γίνουν ακόμα περισσότερες όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της διοργάνωσης.

Ως είθισται το μεγάλο μυστικό τέτοιου είδους διοργανώσεων είναι οι εθελοντές που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα παιδιά μας προκειμένου να βοηθήσουν σε κάθε δυσκολία. Όπως κάθε χρόνο γονείς, εκπαιδευτικοί, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, ομάδες κορασίδων, παγκορασίδων, παμπαίδων και παίδων του Εύνικου, στελέχη και προπονητές του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής και του συλλόγου μας, αναμένεται ν’ αποτελέσουν τους πυλώνες της επιτυχίας του τουρνουά, που έχει ξεπεράσει τα όρια του θεσμού και τείνει ν’ αποτελέσει το μεγάλο αναμενόμενο μπασκετικό ραντεβού κάθε χρονιάς!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των εθελοντών την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εύνικος Γ.Α.Σ. στο Στάδιο Εύνικος, στη Ζωφριά. Τέλος, όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στο 29ο Τουρνουά Εκμάθησης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φυλής μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή μέχρι και λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ. Αρκεί ένα τηλέφωνο στους Γιώργο Συκαρά: 6973690523 ή Παντελή Παρασκευόπουλο: 6972610071, ώστε να ζήσετε κι εσείς από κοντά τις μοναδικές στιγμές που μπορεί να προσφέρει μόνο ο αθλητισμός και δη το μπάσκετ.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!