Συμπλήρωσε 9 τρόπαια η Ελένη Καπογιάννη στα μέρη του Εύνικου! (pics)

Πλέον όταν έρχεται προς τα μέρη μας δεν θα την φωνάζουμε Καπογιάννη, αλλά… Κουπογιάννη!

Ο λόγος για την προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, που οδήγησε τις «πράσινες» στο δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία τους, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στο Στάδιο Εύνικος, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό. Ο χώρος, για τη «δική» μας Ελένη, ήταν πολύ γνωστός. Η ίδια έχει καταναλώσει τόνους ενέργειας και ιδρώτα μέσα σ’ αυτό το παρκέ φορώντας τη φανέλα της γυναικείας ομάδας του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, νύν σύλλογο Γ.Α.Σ. Εύνικος.

Κι επειδή όπως λέει ο λαός μας «όποιος δουλεύει αμείβεται», έτσι και η Ελένη Καπογιάννη γνώρισε μεγάλες δόξες στο γυναικείο μπάσκετ και με την ομάδα μας ως καλαθοσφαιρίστρια και πλέον και από το πόστο του προπονητή. Το Κύπελλο που πανηγύρισε και γιόρτασε δεόντως στον τελικό της Κυριακής, ήταν το 9ο (!) συνολικά που ύψωσε στον… ουρανό στα μέρη του Εύνικος.

Είχαν προηγηθεί Πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ 1996-1997, Κύπελλο Α ΕΣΚΑ 1996-1997, Πρωτάθλημα Γυναικών Β Εθνικής κατηγορία 1997-1998, Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδος 2000-2001, Κύπελλο Γυναικών Ελλάδος 2000-2001, Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδος 2002-2003, Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδος 2002-2003 και Κύπελλο Γυναικών Ελλάδος 2003-2004.

Λίγη ώρα αφότου γέλασε, πανηγύρισε, χάρηκε, αντάλλαξε ασπασμούς και δέχθηκε δεκάδες συγχαρητήρια από φίλους και αγνώστους κι ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα οι παίκτριές της έκοβαν, ως επιτάσσει η παράδοση, το τυχερό διχτάκι από τα δύο καλάθια, η Ελένη Καπογιάννη φωτογραφιζόταν με τον ειδικό γραμματέα της ΕΟΚ και μέλος του συλλόγου μας Βασίλη Ντάκουρη, με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής, Γιώργο Μαυροειδή, με τον πρόεδρο του Εύνικου, Χρήστο Παππού και με την πρώην συμπαίκτριά της και μάνατζερ στον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, Γιάννα Ρήγα φέρνοντας σε όλους μας θύμησες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!Δείτε ακολούθως φωτογραφίες από το αρχείο του συλλόγου μας με την Ελένη Καπογιάννη να τιμά και να τιμάται για τις μεγάλες επιτυχίες της…

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: http://www.evnikosbasket.gr, http://www.basket.gr