«Μερακλήδες» και στο φαγητό οι Έφηβοι του Εύνικου (pics)

«Γούστα» στο παρκέ, αλλά όπως αποδείχθηκε και στα… κοψίδια έβγαζε εφέτος το τμήμα των Εφήβων της ομάδας μας.

Στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ ο κόουτς «Κ», Νίκος Κατσιώλης είδε τη μπασκετική του… φαμίλια να τερματίζει στην 4η θέση, στον 7ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, διαγράφοντας πολύ καλή πορεία, αν και όπως επισημαίνουν πάντα οι προπονητές «το καλό μπορεί να γίνεται καλύτερο».

Με πρωτοβουλία του κόουτς λοιπόν, η ομάδα έδωσε ακόμη έναν αγώνα και βγήκε… άχαστη. Βραδιά barbeque με τον ψήστη Γιώργο Γεωργίου να μαγεύει με την ψηστική του δεινότητα που μπορεί να πει κάποιος πως ξεπέρασε και τη… μπασκετική.

Το κλίμα θύμιζε οικογένεια, όπως πορεύτηκε το συγκεκριμένο τμήμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν η οποία μπορεί όσον αφορά τις επίσημες υποχρεώσεις να ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ και η συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά θεωρείται δεδομένη.
Ίσως αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο ο κόουτς «Κ» έβαζε τις… φωνές όποτε έβλεπε κάποιο από τα παιδιά τα εξοκείλει έχοντας για αντιπάλους… κοψίδια.

Παιδιά μας αποτελεί ευχή να μην σταματήσετε να έχετε την ίδια όρεξη και για ζωή και για μάθηση και για barbeque, αλλά και βέβαια για μπάσκετ!