Πανδαισία μπάσκετ, βραβεύσεις και… σόου το μενού στο F4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑ γυναικών

Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών ΕΣΚΑ φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Εύνικος και ο σύλλογός μας δεν ξέχασε δύο από τις φιναλίστ!

Η καρδιά του γυναίκειου μπάσκετ της Αθήνας «χτύπαγε» το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Φεβρουαρίου 2023 στον Δήμο Φυλής. Το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και Πολιτισμού «Η Πάρνηθα» και ο Γ.Α.Σ. Εύνικος ανέλαβαν τη διοργάνωση του φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών. Κι όπως γνωρίζουμε πολύ καλά αποδειχθήκαμε άριστοι οικοδεσπότες στο Στάδιο Εύνικος με το άθλημα, πρώτο απ’ όλα, να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Γεμάτες εξέδρες, τρία ξεχωριστά και γεμάτα αδρεναλίνη ματς και βέβαια το τουρνουά 3Χ3 κορασίδων και παγκορασίδων στο οποίο πήραν μέρος και τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, μαζί με αντίστοιχα τμήματα των τεσσάρων ομάδων που έφτασαν έως το φάιναλ φορ, Κρόνος Γέρακα, Παγκράτι, ΦΟ Τούφας και ΠΑΟ Κουκάκι.

Στο περιθώριο της διεξαγωγής του φάιναλ φορ ο σύλλογός μας και το ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» μέσω του προέδρου του Εύνικου Χρήστου Παππού, βράβευσαν δύο πρώην αθλήτριές μας, τις Αλέκα Ανωγειανάκη και Ειρήνη Σκαμαντζούρα, οι ομάδες των οποίων διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στον μεγάλο τελικό που βρήκε νικητή τον Κρόνο Γέρακα. Η Αλέκα με τη φανέλα της ομάδας μας στο παρελθόν κατέκτησε πανελλήνια πρωταθλήματα ως κορασίδα και νεάνιδα, όπως και με την μεγάλη ομάδα των γυναικών στην Α1 κατηγορία, ενώ συμμετείχε και στη σχολική ομάδα που έλαβε μέρος σε παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα γνωρίζοντας μεγάλες διακρίσεις.

Η Ειρήνη, γέννημα-θρέμμα της ακαδημίας μας αγωνίστηκε ως νεάνιδα στην Α1 και συνέδραμε τα μέγιστα στις ανόδους της γυναικείας ομάδας του Εύνικου από τη Β’ ΕΣΚΑ έως και την Α2 κατηγορία! Ο πρόεδρός μας Χρήστος Παππούς συνεχάρη τις δύο αθλήτριες για την έως τώρα μπασκετική τους πορεία και τους ευχήθηκε υγεία και πάντα αγωνιστική πρόοδο.