Με την… ορμή της εξέδρας του Γ.Α.Σ. Εύνικος η νίκη της εθνικής επί της Σερβίας (pics)

Το Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων φιλοξένησε για δεύτερη φορά αναμέτρηση της εθνικής μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εξέδρα μας να δίνει την ώθηση γι’ ακόμη μια νίκη!

Το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023 όλη η πόλη ήταν ντυμένη στα γαλανόλευκα… Τα περισσότερα μέλη από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, μαθήτριες, μαθητές, αλλά και σύλλογοι από άλλες περιοχές, είχαν δώσει ραντεβού στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων κι απέδειξαν γι’ ακόμη μια φορά τη λατρεία για το μπάσκετ και την… επίσημη αγαπημένη!

Τα παιδιά μας ντυμένα ομοιόμορφα και μεταφέροντας το μήνυμα #basketballDNA, του οικοδεσπότη της αναμέτρησης Δήμου Φυλής και του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού «Η Πάρνηθα», δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να ζητωκραυγάζουν κάθε προσπάθεια των διεθνών μας μετατρέποντας το γήπεδο σε «καυτή» έδρα. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα, η νίκη της εθνικής μας απέναντι στην Σερβία, καθώς και ο τρόπος που επετεύχθη, στην παράταση, ικανοποίησε στο έπακρο μικρούς και μεγάλους αθλητές του Εύνικου που έζησαν στιγμές που δεν είχαν ξαναζήσει στο παρελθόν και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία των διεθνών μας.

Τόσο ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος, όσο και οι συνεργάτες του και βέβαια οι διεθνείς μας εξήραν σε κάθε δήλωσή τους την ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε όλοι στις εξέδρες του Ολυμπιακού Κέντρου αντλώντας περισσή δύναμη ώστε να επιτευχθεί η νίκη γοήτρου μια και ως γνωστόν η εθνική μας έχει ήδη κατακτήσει την πρόκρισή της για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεγάλοι… νικητές κι όσοι είδαν για πρώτη φορά ή ξαναβρέθηκαν στο πλευρό της εθνικής μπάσκετ ζώντας μοναδικές στιγμές, που αναμφίβολα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Τα χαμόγελα των μελών μας, που είχαν πάντα στο πλευρό τους τούς εθελοντές-προπονητές μας οι οποίοι φρόντιζαν για να λύσουν κάθε πρόβλημα που ενέσκηπτε, ήταν πιο πλατιά παρά ποτέ, ενώ η ένταση, το πάθος και η φωνή τους ήταν τέτοια που έμεινε χαραγμένη και στα αυτιά των αθλητών.

Ευχή όλων μας στον σύλλογο, αλλά και στην πόλη, να… τριτώσει το καλό και η αγαπημένη όλων ομάδα μπάσκετ να επισκεφθεί ξανά τον Δήμο Φυλής κι εμείς όπως συνηθίζουμε και βέβαια μας αρέσει θα είμαστε ξανά εκεί…