Ταβάνι ο… ουρανός για το Γυναικείο και το Αντρικό τμήμα του Εύνικου (pics)

Οικογενειακό κλίμα, απόλυτη στήριξη, εκπλήξεις και πολύ κέφι στην εκδήλωση για την κοπή πίτας των δύο τμημάτων της ομάδας μας.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2023 η κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων γέμισε… κορμιά. Το γυναικείο και το αντρικό τμήμα του Εύνικου, η μπασκετική μας οικογένεια δηλαδή, με οικοδέσποινα τη διοίκηση, βρέθηκε στον «Σχοινοβάτη» σε μια βραδιά που περίσσευε η διάθεση, τα χαμόγελα, οι επισκέψεις-εκπλήξεις και βέβαια η πολλή κουβέντα για μπάσκετ. Η διοίκηση του Εύνικου είχε φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους προσκεκλημένους. Σ’ αυτό βέβαια συνετέλεσαν και όσα ειπώθηκαν από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Σε ρόλο «Ξένιου-Δία» ο πρόεδρος του συλλόγου μας Χρήστος Κ. Παππούς καλωσόρισε τον δήμαρχο του δήμου Φυλής, Χρήστο Σπ. Παππού, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού «Η Πάρνηθα», Γιώργο Μαυροειδή, τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη και νυν Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Καμπόλη και τον Ειδικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος του συλλόγου μας, Βασίλη Ντάκουρη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εύνικου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο αγαθό της υγείας που για μια ομάδα είναι το υπέρτατο κι ευχήθηκε τόσο η γυναικεία ομάδα όσο και η αντρική να μην έχουν άλλους τραυματισμούς ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν στην αρχή της χρονιάς.

Στάθηκε με ιδιαίτερη ζέση στη συνδρομή που έχει ο Εύνικος από τον δήμο Φυλής και το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και Πολιτισμού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη βοήθεια που παρέχει προς τον σύλλογό μας ο κ. Καμπόλης. Μάλιστα, ο κ. Παππούς ευχήθηκε ο κ. Καμπόλης να πετύχει τον στόχο της εκλογής του και να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλάι των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Σπ. Παππούς αφιέρωσε το κομμάτι του στον Πρόεδρο του συλλόγου μας σημειώνοντας πως: «είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αγάπη για τα νέα παιδιά, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό», ενώ απευθυνόμενος προς τους προπονητές και τους αθλητές ευχήθηκε πολλές νίκες και τύχη δίνοντας την υπόσχεση να είναι δίπλα στις προσπάθειές τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός του Προέδρου Πολιτισμού – Αθλητισμού του Ν.Π.ΔΔ “η Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην Αντρική Ομάδα για τις τελευταίες επιτυχίες της στην Α ΕΣΚΑ. Απευθυνόμενος προς τις αθλήτριες του συλλόγου μας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «μια ήττα δεν κρίνει το αποτέλεσμα» προσθέτοντας πως το μέλλον τους ανήκει. «Εμείς ως Διοίκηση θα είμαστε στο πλευρό σας για τα πάντα!» κατέληξε.

Την απόλυτη στήριξη και τη δέσμευσή του για ολόπλευρη συνεισφορά προς τον σύλλογο και σε όσα πρεσβεύει εξέφρασε και ο κ. Καμπόλης, που ως άνθρωπος που έχει ζήσει τον επαγγελματικό αθλητισμό απο πολύ κοντά, ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλή δουλειά που αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχία.

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: http://www.fylarhos.gr