Για πρώτη φορά αθλήτρια του Εύνικου αναδείχθηκε MVP στην Α1 γυναικών!

Η Ντέστινι Κάμπελ χτύπησε… κόκκινο με τις επιδόσεις της στη νίκη της ομάδας μας επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και σχεδόν 24 ώρες αργότερα ανταμείφθηκε γι’ αυτό…

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ως είθισται με την ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής, ανακοίνωσε την κορυφαία αθλήτρια, με βάση την αγωνιστική της εικόνα, η οποία συνετέλεσε τα μέγιστα για την κατάκτηση της νίκης της ομάδας της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο ένα δικό μας κορίτσι, μία δική μας αθλήτρια βρίσκεται σ’ αυτή την καθ’ όλα τιμητική θέση! Βέβαια, τη μοιράζεται μια και η Ντέστινι Κάμπελ και η Αμι Οκόνορ της Νίκης Λευκάδας αναδείχθηκαν MVP στην 19η αγωνιστική.

Διαβάστε τα… κατορθώματα της Ντέστινι απέναντι στη ομάδα της Δάφνης Αγ. Δημητρίου. 26 πόντοι, 12 ριμπάουντ, δύο τάπες σε 36’48’’ λεπτά συμμετοχής με το σύστημα αξιολόγησης να χτυπά κόκκινο και να σταματά στο 29!

Επίσης, η Αμι Οκόνορ στην επικράτηση της Νίκης Λευκάδας με 79-63 επί του ΠΑΣ Γιάννινα είχε 28 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, δυο κλεψίματα, μία τάπα σε 40 λεπτά συμμετοχής συγκεντρώνοντας 29 στο σύστημα αξιολόγησης.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά στην εφετινή Α1 γυναικών στην οποία δύο αθλήτριες μοιράζονται τον τίτλο της MVP. Η προηγούμενη ήταν στη 18η αγωνιστική.

Ντες πολλά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια…