Η πιο… γλυκιά προπόνηση για τα τμήματα baby basket του Εύνικου (φωτογραφίες)

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά 9 (!) βασιλόπιτες… εξαφανίσαμε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023.

Όλα κύλησαν ρολόι. Από την προετοιμασία των παραδοσιακών γλυκών έως και τη διαδικασία της κλήρωσης για τα δώρα που είχαν εξασφαλιστεί από χορηγία, αλλά και από τη διοίκηση του Εύνικος Γ.Α.Σ. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα χαμόγελα, το κέφι και το «ευχαριστώ» που ακούγαμε κάθε φορά που μοιράζαμε τη βασιλόπιτα αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή. Κι αυτό που λάβαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε σ’ αυτή τη μίνι-γιορτή μας «γέμισε» μέχρι το επόμενο αντίστοιχο γεγονός.

Περίπου 80 από τα συνολικά 90 παιδιά που απαριθμούν τα τμήματα baby basket του συλλόγου μας ήταν απολύτως συνεπή στο ραντεβού τους με την Κατερίνα Παππού και τις συνεργάτιδές της. Οι εθελόντριες που είχαν προετοιμάσει τις βασιλόπιτες έκαναν εξαιρετική δουλειά, όπως διαπιστώνετε και από τις σχετικές φωτογραφίες. Τρανή απόδειξη ότι δεν έμεινε ούτε ψίχουλο! Οι ευχές για υγεία, αθλητική, κοινωνική και εκπαιδευτική πρόοδο μπορεί ν’ αποτελούν «κλισέ», ωστόσο ήταν απολύτως αληθινές γι’ αυτή τη μεγάλη μπασκετική παρέα.

Η κορύφωση της εκδήλωσης ήλθε με την ώρα της κλήρωσης για τα δώρα, στην οποία συμμετείχαν και παιδιά που δεν κατάφεραν να είναι παρόντα. Συνολικά μοιράστηκαν 14 δώρα, εκ των οποίων τέσσερα προήλθαν από τη χορηγία του καταστήματος Woochme.gr, δύο διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Πάρκο που εξασφάλισε ο σύλλογός μας, όπως και 8 αξεσουάρ προπόνησης.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και πάντα να μας προσφέρετε και ν΄απολαμβάνετε τέτοιες στιγμές.