Το Baby Basket γιορτάζει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Δήμο Φυλής

Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, Εύνικος Γ.Α.Σ. και Ν.Π.Δ.Δ. Φυλής «Η Πάρνηθα» προσκαλούν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού στο φεστιβάλ του μπάσκετ!

Δεκάδες παιδιά του Εύνικος Γ.Α.Σ., μέλη τα περισσότερα των τμημάτων baby basket του συλλόγου μας, αλλά και φίλοι τους, στο πλαίσιο της δράσης «Ελα με έναν φίλο σου ή με μία φίλη σου να παίξουμε μπάσκετ μαζί», αναμένεται να γεμίσουν με παιδικές φωνές και χαμόγελα το απόγευμα της Κυριακής, το Στάδιο Εύνικος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, διοργανώνει Φεστιβάλ ΄΄FUNBASKET΄΄ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16:30 με 19:30, το μπασκετικό σπίτι του συλλόγου μας.
Το Φεστιβάλ “FUNBASKET” απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου και Α΄ Δημοτικού, 4 έως 6 ετών, από σχολεία καθώς και ομάδες καλαθοσφαίρισης της Αττικής της παραπάνω ηλικιακής ομάδας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή, εκτός από την συγκατάθεση του γονέα, η σχετική βεβαίωση γιατρού (κάντε κλικ εδώ Ιατρική γνωμάτευση για U6 ή κάρτα υγείας)

Οι μικροί μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΚ “FUNBASKET”, με παιγνιώδεις ασκήσεις, σε χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες.