«Ξένιος-Δίας» ο Εύνικος και ο Δήμος Φυλής για το τουρνουά Rising Stars στις 17-18/12!

Η επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ θα πατήσει το παρκέ του «σπιτιού» μας, το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου και το Στάδιο Εύνικος αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για πάσης φύσεως μπασκετόφιλους!

Το Rising Stars αποτελεί την κορωνίδα του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όπως φανερώνει η ονομασία του, αναφέρεται στους νέους αστέρες του αθλήματος που θα προκύψουν από τα πολλά και δυνατά παιχνίδια και στο μέλλον θα είναι αυτοί που θα επανδρώσουν τις εθνικές μας ομάδες!

Στο Στάδιο Εύνικος θα φιλοξενηθούν, το τρίτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ με περγαμηνές και δόξα που ξεπερνά, κατά πολύ, τα ελληνικά σύνορα. Ο λόγος για τις: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη που απαρτίζουν τον 2ο όμιλο του τουρνουά.
Τέσσερις αναμετρήσεις, δύο το Σάββατο 17 κι ακόμη δύο την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, που σίγουρα θα περιλαμβάνουν εικόνες και «μάχες» από το μέλλον.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο εφετινό τουρνουά του Rising Stars συμμετέχουν περισσότερες ομάδες, με περισσότερους αγώνες σε πόλεις της Ελλάδας και άρα περισσότερες ευκαιρίες σε όλους μας να γνωρίσουμε την επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ.

Το πρόγραμμα των αγώνων στο Στάδιο Εύνικος

Σάββατο 17/12
15.00 Ολυμπιακός-Άρης
19.00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Κυριακή 18/12
11.00 Άρης-Παναθηναϊκός
13.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η πρόσκληση του τρίτου εφετινού τουρνουά