Πηγαίνεις Νηπιαγωγείο, ή Δημοτικό ή Γυμνάσιο ή Λύκειο; «Ελα με έναν φίλο σου ή με μία φίλη σου να παίξουμε 3Χ3 στην προπόνησή μας» #BasketForChange

Όλοι οι καλαθοσφαιριστές και όλες οι καλαθοσφαιρίστριες καλούν τους συμμαθητές τους και τις συμμαθήτριές τους σε μια προπόνηση γνωριμίας στο τμήμα τους, για να μάθουν και να παίξουν όλοι και όλες μαζί 3Χ3. Ελάτε να διασκεδάσουμε, με πολύ μουσική, παιχνίδι 3Χ3 και πολλές εκπλήξεις! Κάθε τμήμα διοργανώνει περίπου μία φορά κάθε μήνα, μία τέτοια προπόνηση στο Στάδιο Εύνικος ή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Συγκροτήματος Σχολείων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλώ όπως έχουν συμπληρωμένη την σχετική αίτηση (κλικ εδώ)  και μια απλή βεβαίωση γιατρού (κλικ εδώ) ή Κάρτα Υγείας αθλητή σε ισχύ οποιουδήποτε αθλήματος (κλικ εδώ).

Με αφορμή αυτές τις προπονήσεις, όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Εύνικος και η ομάδα της Fabric Republic, σας καλούν να φέρετε όσα ρούχα δεν χρειάζεστε, είτε για πρόσφορά καθαρού ρουχισμού σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είτε για ανακύκλωση, είτε για επαναχρησιμοποίησή τους.

Μόνιμο Σημείο Συλλογής: Στάδιο Εύνικος, Διονύσου 17, Δ.Ε. Άνω Λιοσίων, Δήμος Φυλής. Ώρες λειτουργίας: 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

( Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ )

Σας ευχαριστούμε θερμά που στηρίζετε όσους έχουν ανάγκη.

Παρακάτω φωτογραφίες από παλιότερες εκδηλώσεις προπονήσεων γνωριμίας 3Χ3.