Πρώτο δείγμα γραφής για τα «Γαλανόλευκα Αστέρια» του Εύνικου (pics)

Με τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος οι μικροί μας αθλητές ήλθαν σε πρώτη, αγωνιστική -τρόπον τινά- επαφή με το άθλημα που λατρεύουν.

Στο «σπίτι» μας, το Στάδιο Εύνικος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου άνοιξε η αυλαία του τουρνουά-καινοτομία της ΕΟΚ που διοργανώνεται στην Αττική από την ΕΣΚΑ. Πρόκειται για τα «Γαλανόλευκα Αστέρια» που στοχεύει στη μετάβαση των αθλητών από το Minibasket στο επόμενο επίπεδο και προσφέρει τη δυνατότητα στα δικά μας μικρά… αστεράκια να παίξουν μπάσκετ με κανόνες που προσομοιάζουν με το παιχνίδι των ενηλίκων, ωστόσο ακόμα δεν συζητάμε για αγώνα, αλλά για… παιχνίδι και για μία εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Σ’ αυτό το παιχνίδι φιλοξενήσαμε τον Άρη Ιλίου κι επειδή το σκορ ουδόλως μας αφορά θα σταθούμε σε όσα ζήσαμε σ’ αυτό το μικρό… μάθημα αθλητισμού. Υπερήφανα παιδιά που αγωνίστηκαν έχοντας φανέλα με το εθνόσημο, χαρά για το παιχνίδι, το μπάσκετ και τον αθλητισμό, μηδέν ανταγωνισμός, πολλή διάθεση και κέφι, κανένα παράπονο για τον χρόνο συμμετοχής με όλους τους παίκτες ν’ αγωνίζονται και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κι όλα αυτά ενώπιων των δικών τους ανθρώπων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για να ζήσουν από κοντά τη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Αν θέλετε κι εσείς να βιώσετε τέτοιες ξεχωριστές στιγμές δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Στάδιο Εύνικος σε κάποια από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδι των «Γαλανόλευκων Αστεριών» μας.

Το πρόγραμμα, όπως και όλους τους εντός και τους εκτός έδρας αγώνες των τμημάτων μας, μπορείτε να δείτε και στο http://www.evnikosbasket.gr είναι το εξής:

Κυριακή 22 Ιανουαρίου (15:00) Εύνικος Γ.Α.Σ. – Α.Ο. Ένωση Ιλίου

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (11:30) Εύνικος Γ.Α.Σ.-Α.Ο. Άρης Πετρούπολης

Κυριακή 2 Απριλίου (15:00) Εύνικος Γ.Α.Σ.-Α.Ο. Κύμα Πετρούπολης

Κυριακή 7 Μαΐου (15:00) Εύνικος Γ.Α.Σ.-Α.Ο. Ίρις Πετρούπολης

Την ομάδα «Γαλανόλευκα Αστέρια» του Εύνικου, που προπονεί ο Μιχάλης Σιδέρης, απαρτίζουν οι: Χριστοδούλου Γιάννης, Πιρπινιάς Νίκος, Σαββίδης Γιώργος, Καρανάσος Γιώργος, Στεργίου Θοδωρής, Τσιγούρης Χάρης, Στέλλας Σπύρος, Κουλούρης Δημήτρης, Κυριάκης Λουκάς, Ψύρρης Έκτορας, Αθηναίου Κωνσταντίνος, Κιουρκτσής Κωνσταντίνος, Αθανασόπουλος Ανδρέας, Πρίφτης Ορέστης, Ρεμεντέλας Ραφαήλ, Σύρμας Γιάννης, Κοντογιάννης Νίκος, Καμπούρογλου Μανώλης, Ανδρούτσος Θεόδωρος και Τσάβαλος Φώτης.