Το παρελθόν και το μέλλον του Εύνικου… έσμιξαν στο ΣΕΦ!

Η πρώην αθλήτρια μας και νυν «ερυθρόλευκη», Ιωάννα Δίελα δεν «έχασε την ευκαιρία» να φωτογραφηθεί με το νέο «αστέρι» του Εύνικου τη μικρή Μαριάννα!

Το εκτός έδρας παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του Εύνικου με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το μεσημέρι της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022, αποτέλεσε την κατάλληλη ευκαιρία για να διασταυρωθούν το χθες με το αύριο της ομάδας μας.

Η Ιωάννα Δίελα σε ηλικία μόλις 15 ετών εντάχθηκε στις υποδομές της ομάδας μας, προβάροντας, συνολικά, για 7 χρόνια τη φανέλα της γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες και καταφέρνοντας να διαγράψει λαμπρή πορεία στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.

Την Κυριακή, βρέθηκε από την άλλη πλευρά της όχθης, ωστόσο με το που ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας έσπευσε να συναντήσει και να μιλήσει με παλιούς γνωστούς και φίλους. Μεταξύ αυτών και η μικρή Μαριάννα, η οποία αποτελεί, μέλος των τμημάτων υποδομής του Εύνικου, αλλά ταυτόχρονα είναι και φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Απ’ αυτή τη συνάντηση λοιπόν προέκυψε το ενσταντανέ που καταγράψαμε και που θέλουμε να πιστεύουμε πως περιγράφει την χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Τα χαμόγελα αμφότερων των κοριτσιών αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα…