Συνεργειών συνέχεια για το καλό του αθλητισμού μας και της κοινωνίας!

Ο Γάλλος Νομπελίστας συγγραφέας Αλμπέρτ Καμύ έχει γράψει μεταξύ άλλων: «μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μη σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου».

Τρεις προτάσεις-μήνυμα για το νόημα της ζωής, αλλά και του αθλητισμού. Σε «συνοδοιπόρους» μας θα αναφερθούμε και σήμερα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Α.Σ. Εύνικος. Συνοδοιπόροι και στη μικρή μας κοινωνία και στα παρκέ. Τέσσερις ακόμη επαγγελματίες, τέσσερις ακόμη άνθρωποι –πάνω απ’ όλα- που από το υστέρημά τους προσφέρουν για να γίνουμε καλύτεροι. Με τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

Οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι εκτός από την επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα έχουν ακόμα ένα κοινό σημείο. Αναφερόμαστε στη σχέση τους με τον αθλητισμό και δη με το μπάσκετ που μοιάζει να είναι περισσότερο και από… καρμική. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, εις εκ των τεσσάρων, έχει τιμήσει με την παρουσία του τη φανέλα του συλλόγου μας από τα κλιμάκια των ακαδημιών και ως την πρώτη, αντρική, ομάδα! Οι Ιωσήφ Κρυστάλλης, Θοδωρής Γιώτης και Αντώνης Ταραμίγκος δηλώνουν πάντα και σε κάθε περίσταση «παρόντες» στο κίνημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης που τόσο πολύ έχουμε αναπτύξει στην ομάδα μας και δηλώνουμε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό!

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι ιδιοκτήτης του Καφέ-Κρεπερί «Κάπου» σήμα κατατεθέν στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη Ζωφριά. Ένα οικογενειακό αρχικά και πάντα παρεΐστικο μαγαζί που έχει για σύνθημα «skip your diet» και αποτελεί και το δικό μας μπασκετικό στέκι! Ο Γιώργος έχει μάθει ν’ ανταποδίδει την αγάπη που λαμβάνει και το αποδεικνύει με την απλόχερη υποστήριξη που παρέχει στον Εύνικο, σε περίπου 300 παιδιά που κοσμούν τα κλιμάκια των ακαδημιών του, στη γυναικεία μας ομάδα που εφέτος επέστρεψε για να… μείνει στην Α1 κατηγορία και όχι μόνο.

«Γείτονας» στις επιχειρήσεις, αλλά και στην υποστήριξη, είναι ο Αντώνης Ταραμίγκος, ιδιοκτήτης του καταστήματος για την εμπορία και service ελαστικών με έδρα την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 72, στη Ζωφριά. Στην ταυτότητα της επιχείρησης διαβάζει κανείς για 46 χρόνια λειτουργίας με το τιμόνι πλέον να έχει περάσει στην 3η γενιά της οικογένειας. Το μυστικό της; «Για μας κάθε συνεργασία είναι η αρχή μιας νέας και δυνατής φιλίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ετσι αισθανόμαστε κι εμείς στον Εύνικο κάτι περισσότερο από «φίλοι» με τον Αντώνη Ταραμίγκο και τους συνεργάτες του τους οποίους και ευγνωμονούμε για όσα κάνουν.

Πάμε σε ακόμη δύο ξεχωριστές περιπτώσεις επαγγελματιών που βαδίζοντας προσεκτικά, μέσα στον πολύ δύσκολο δρόμο της καταξίωσης, έχουν καταφέρει να φτάσουν ψηλά. Ο λόγος για τον λογιστή Ιωσήφ Κρυστάλλη που διατηρεί λογιστικό γραφείο στην οδό Εργατικής Πρωτομαγιάς 37 στα Άνω Λιόσια και τον Θοδωρή Γιώτη, ιδιοκτήτη του καταστήματος-κόσμημα στη Λεωφόρο Φυλής 138, «Giotis hair expert shop». Αμφότεροι δεν χάνουν… συμμετοχή ως εθελοντές στο περίφημο τουρνουά δημοτικών σχολείων που διοργανώνουν, κάθε χρόνο, Εύνικος και ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» του δήμου Φυλής κι αποτελεί θεσμό όχι μόνο για το μπάσκετ της περιοχής, αλλά ολόκληρης της Δυτικής Αττικής. Κι η προσφορά τους δεν σταματά εκεί γι’ αυτό κι εμείς από καρδιάς τους χρωστάμε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ»!