Με δύο νίκες ξεκίνησαν οι Άντρες του Εύνικου στο Κύπελλο ΕΣΚΑ

Μία ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο μας και στον εφετινό μαραθώνιο της Α’ ΕΣΚΑ, αλλά κι ένας σύλλογος από τη Β’ ΕΣΚΑ, απέκλεισαν οι Άντρες του Εύνικου μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου οπότε το συγκρότημα του Λάμπρου Μπάρτζου επικράτησε στο Στάδιο Εύνικος του Σπόρτιγκ με 66-60, ενώ σχεδόν τέσσερις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας επικράτησε στο κλειστό της Εργάνης της Δόξας Βύρωνα με 61-59.

Ο αντίπαλος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΣΚΑ θα προκύψει από το ζευγάρι Προμηθέας Χαλανδρίου-Θρακομακεδόνες, ενώ τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΣΚΑ. Στο Στάδιο Εύνικος η αντρική ομάδα του Εύνικου θα υποδεχθεί τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης και καλεί όλους τους φιλάθλους της, καθώς και τους λάτρεις του αθλήματος να σταθούν στο πλευρό της και στην εφετινή νέα της, δύσκολη, προσπάθεια.

Οι πόντοι της ομάδας μας στα δύο, πρώτα, επίσημα ματς της σεζόν είναι οι εξής:

ΕΥΝΙΚΟΣ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 66-60
Εύνικος (Μπάρτζος,Μπασέας): Τσίτος, Κουλιός 12(1), Λιάπουρης 3(1) , Παπανικολάου 5(1), Κρητικός 8, Αρτεμάκης 6, Νικολόπουλος 14(4), Τετζεράκης 8, Γεροντογιάννης 3(1), Καλύβας 7(1), Μανούσος.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΕΥΝΙΚΟΣ 59-61
Εύνικος (Μπάρτζος,Μπασέας): Τσίτος 5(1), Κουλιός 9, Λιάπουρης 3(1), Παπανικολάου 2, Σβορώνος 2, Κρητικός 15(1), Αρτεμάκης, Νικολόπουλος, Τετζεράκης 15(1), Καλύβας 12(2), Μανούσος.