Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

«Η ισχύς εν τη ενώσει»! Το συγκεκριμένο μήνυμα αποτελεί τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογό μας όσον αφορά τη συνεργασία του με τους υποστηρικτές μας, τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν και αμφότεροι φροντίζουμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι… Μια σχέση «όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» που έρχεται κι εφέτος να δημιουργήσει την αμφίδρομη σχέση προσφοράς και αλληλεγγύης. Σήμερα, ξεκινάμε την προβολή των επιχειρήσεων και πολύ περισσότερο των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές και πασχίζουν όχι μόνο για το δικό τους καλό, αλλά και για το καλό του σωματείου μας.

Ο Εύνικος Γ.Α.Σ. κατάφερε μια περιφανή νίκη επιστρέφοντας στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Η ομάδα, η πόλη και όλοι όσοι την υποστηρίζουν θα προβληθούν σε πανελλήνιο επίπεδο επαναφέροντας στη μνήμη μας κάποιες από τις στιγμές της ένδοξης ιστορίας μας. Και δεν σταματάμε εκεί. Η ανδρική μας εκπροσωπείται στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού μπάσκετ, ενώ και οι ακαδημίες μας συμμετέχουν στα αντίστοιχα, των κατηγοριών τους, πρωταθλήματα. Σ’ αυτή τη νέα κι αναμφίβολα δύσκολη και συνάμα απαιτητική χρονιά έχουμε στο πλάι μας και «ψηλώνουμε μαζί» τοπικές, αλλά όχι μόνο επιχειρήσεις απ’ όλους τους κλάδους.

Τα φροντιστήρια Παππούς στα Άνω Λιόσια έχουν για σύνθημά τους: «το πρώτο βήμα για την επιτυχία». Μετρώντας πλέον των 20 ετών δίπλα στην οικογένεια και στον μαθητή του Γυμνασίου-Λυκείου-ΕΠΑΛ παρέχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία σε επίπεδο πανελλαδικών εξετάσεων, κι όχι μόνο. Ολόπλευρη και με μεγάλο παρελθόν η στήριξη που παρέχουν και στον σύλλογό μας, σε μια συνεργασία που κρατά πολύ στενούς δεσμούς και συνδυάζει τη γνώση και τον αθλητισμό.

Η εταιρεία «Trace ‘n Chase» μπορεί να έχει για έδρα της τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ούσα μοναδική στον χώρο όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχει κάθε λόγο να στηρίζει και να υποστηρίζει και τον Εύνικο! Στη Χαριλάου έχει δημιουργηθεί ένα ΣΠΙΤΙ, με όλη τη σημασία της λέξης για το μπάσκετ, ένα μαγαζί συλλεκτικών ειδών, hobby shop, που στηρίζεται σε δύο ενότητες. Από τη μία συλλεκτικές κάρτες κι από την άλλη συλλεκτικά αντικείμενα αυθεντικά και πιστοποιημένα με υπογραφές, όπως φανέλες, μπάλες, και πολλά άλλα. Μακράν η καλύτερη μπασκετική γωνιά για κάθε λάτρη του αθλήματος για την οποία… ευθύνονται οι Γιάννης Σόμπολος,  Διονύσης Νικηφόρου, Xavie Dieu και Αντώνης Μούμογλου! Μ’ ένα κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε και να τρίβετε τα μάτια σας… (https://tracenchase.com/).

Ακόμη δύο συνεργασίες του συλλόγου μας με παρελθόν κι όλα δείχνουν και με πολύ μέλλον, αποτελούν κι αυτές με το βιβλιοπωλείο Γραφή και την επιχείρηση Χρωμοδομή. Και οι δύο έχουν για έδρα τους τα Άνω Λιόσια και δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά μετερίζια. Έχουν για κοινό γνώρισμά τους, όμως, την αγάπη για το μπάσκετ… Το βιβλιοπωλείο «Η Γραφή», στη Λεωφόρο Φυλής 133, δημιουργήθηκε για να δώσει λύση σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση, ενώ η εταιρεία Χρωμοδομή-Αφοί Μπαλαμώτη, στη Λεωφόρο Φυλής 120, αποτελεί το Α και το Ω στον χώρο της δόμησης κι όχι μόνο. Άριστοι επαγγελματίες, αλλά και ρομαντικοί «εραστές» του αθλητισμού θέλουν να ακούν τα γήπεδά μας γεμάτα παιδικές φωνές και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το καταφέρουν!