Δεύτερος ο Εύνικος στο τουρνουά των Μελισσίων (pics)

Χρήσιμα τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Γιώργος Βελτσίστας και οι συνεργάτες του από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας.

Σ’ ένα καθ’ όλα άρτιο τουρνουά που φιλοξένησε την Πρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο ΚΑΟ Μελισσίων, έλαβε μέρος ο Εύνικος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων σε Α1 και Κύπελλο Ελλάδας. Ουσιαστικά αυτοί οι δύο πρώτοι αγώνες αποτέλεσαν «ξεμούδιασμα» για τα κορίτσια μας που κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Αμύντα και στον τελικό τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς Βελτσίστας είδε αρκετά απ’ όσα δουλεύει στο κομμάτι της προετοιμασίας να μεταφράζονται σε πράξεις μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, ωστόσο είναι δεδομένο πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, κι αυτά είναι πολλά. Αγωνιστικά το τουρνουά βρήκε τα κορίτσια μας να κατακτούν τη 2η θέση επικρατώντας της ομάδας του Υμηττού στον ημιτελικό με 59-41 και γνωρίζοντας την ήττα από το φιναλίστ του τίτλου τριφύλλι στον τελικό, 76-49. Τα συμπεράσματα ήταν πολλά και χρήσιμα με το τεχνικό επιτελείο να εκφράζει τη βεβαιότητά του πως «τα καλύτερα… έπονται».

Βέβαια για τα κορίτσια τα… καλύτερα δεν άργησαν να έρθουν κι ιδιαίτερα για τις δύο «σταχτοπούτες» της ομάδας μας, Κωτσίνη και Τσιανάκα, που στο τουρνουά των Μελισσίων πήραν το βάπτισμα του πυρός στη γυναικεία ομάδα και βέβαια ακολούθησε στ’ αποδυτήρια το καθιερωμένο μπουγέλο!

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη μια και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η ομάδα, ωσάν μια οικογένεια, γευμάτισε σύσσωμη, ενώ η έκπληξη, όπως μπορείτε να δείτε από τη σχετική φωτογραφία, ήταν η… γλυκοκατάνυξη που ακολούθησε και στην οποία ήταν απόλυτα σύμφωνος και ο κόουτς…

Απαντες οι συμμετέχοντες στο γεύμα ευχήθηκαν η αγωνιστική σεζόν που ξεκινά να είναι… γλυκιά κι επιτυχημένη! Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Εύνικος και αγωνιστικό τμήμα θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την οικοδέσποινα ομάδα του Κ.Α.Ο. Μελισσίων για το επίπεδο του τουρνουά, ενώ παράλληλα εύχονται καλή επιτυχία σ’ όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.