Στο… πιάτο σας όλη η αγωνιστική δράση Ανδρών και Γυναικών του Εύνικου!

Μ’ ένα κλικ στην οθόνη του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του κινητού σας όλο το πρόγραμμα των Γυναικών και των Ανδρών σε Α1 και Α’ ΕΣΚΑ, αντίστοιχα.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει τον Σεπτέμβριο «κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του»! Μ’ αυτή τη σκέψη λοιπόν και λίγο πριν από το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν, για τις… γοργόνες και τους… μάγκες του Εύνικου, μπορείτε να ενημερώνεστε από το Ημερολόγιο της επίσημης ιστοσελίδας μας για όλους τους προγραμματισμένους αγώνες για τα πρωταθλήματα της Α1 γυναικών και του 1ου ομίλου της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Συνολικά, οι 22 αναμετρήσεις των κοριτσιών μας στην κορυφαία κατηγορία καθώς και ο πρώτος του Κυπέλλου, αλλά και οι 18 αγώνες, στον όμιλο, της ομάδας του Λάμπρου Μπάρτζου στο… πιάτο σας μόνο μ’ ένα κλικ. Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες και βέβαια οι ώρες διεξαγωγής, όπως ορίστηκαν μετά τις κληρώσεις από την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑ.

Και βέβαια στο διαδικτυακό «σπίτι» της ομάδας μας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου μας.