Με 7 δυνατά φιλικά κορυφώνει την προετοιμασία του ο Εύνικος εν όψει Α1 γυναικών!

Ολυμπιακός, πιθανότατα Παναθηναϊκός, Εσπερίδες και Μοσχάτο, ομάδες δηλαδή που θ’ αντιμετωπίσει και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στο πρόγραμμα των τεστ προετοιμασίας.

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στο Στάδιο Εύνικος κι ακόμη τρεις εκτός έδρας έχει προγραμματιστεί να δώσει η ομάδα του Γιώργου Βελτσίστα μπαίνοντας στην τελική ευθεία του μονταρίσματός της εν όψει Α1 γυναικών.

Η ομάδα έχει προχωρήσει σε προσθήκες, προκειμένου να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει το κορυφαίο πρωτάθλημα των γυναικών στη χώρα μας και ο κόουτς θέλει να δει η δουλειά που γίνεται, από τον ίδιο και τους συνεργάτες του στις προπονήσεις, να μεταφράζεται και σε… πράξη εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Η αρχή είναι προγραμματισμένη να γίνει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη όπου τα κορίτσια μας θα πάρουν μέρος στο τουρνουά των Μελισσίων, μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Αμύντα. Το βράδυ (21:00) της 9ης Σεπτεμβρίου ο Εύνικος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αμύντα, με τον νικητή της αναμέτρησης ν’ αντιμετωπίζει 24 ώρες αργότερα τον νικητή του φιλικού Κ.Α.Ο. Μελισσίων-Παναθηναϊκός.

Ακολουθεί μία εβδομάδα αργότερα η φιλική «μονομαχία» με τον Ολυμπιακό σε αίθουσα του ΣΕΦ και μία ημέρα αργότερα (18/09) υποδεχόμαστε τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ακολουθεί φιλική… διαβολοβδομάδα, με την οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της χρονιάς που είναι προγραμματισμένη για τη 2α Οκτωβρίου, εκτός έδρας, με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου.
Θα προηγηθούν τρία φιλικά τεστ σε διάστημα 7 ημερών όλα στο Στάδιο Εύνικος. Συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουμε την Άμιλλα Περιστερίου, τρεις ημέρες αργότερα τις Εσπερίδες, ενώ τελευταίο προγραμματισμένο τεστ είναι αυτό με το Μοσχάτο στις 28 Σεπτεμβρίου.