Αυλαία στη σεζόν για Β’ ακαδημία αγοριών, παίδες-παμπαίδες και εφήβους (pics)

Ακόμα μια κοπιαστική και «γεμάτη» χρονιά έλαβε τέλος για αγωνιστικά και τμήματα ακαδημιών του σωματείου μας.

Το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Μαΐου, σήμανε το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του εφηβικού τμήματος του συλλόγου μας. Μετά το πέρας του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, όπου οι αθλητές μας είχαν μια πορεία διαρκούς βελτίωσης, συμμετείχαμε και στο 3ο τουρνουά «Μουρσέλας» που διοργάνωσε το Οίον Αγίου Στεφάνου. Τα παιδιά απέδωσαν εξαιρετικά, πράγμα που τους οδήγησε στο final four της διοργάνωσης όπου τερμάτισαν τέταρτοι.

Αποχαιρετιστήρια προπόνηση και για τα τμήματα παίδων και παμπαίδων του Εύνικος Γ.Α.Σ. Ο κόουτς Παναγιώτης Βάνας και οι αθλητές του συναντήθηκαν στο Στάδιο Εύνικος όπου μοιράστηκαν τα… απαραίτητα αναμνηστικά συμμετοχής και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο…


Μία όμορφη μπασκετική χρονιά, έφτασε στο τέλος της, για τη β΄ ακαδημία αγοριών της ομάδας μας. Το τμήμα υπό τις οδηγίες του κόουτς Νίκου Κατσιώλη ξεκίνησε να λειτουργεί στα μέσα Φεβρουαρίου, αριθμώντας δύο παιδιά και στα τέλη Μαΐου δε μας έφταναν οι μπάλες, καθώς οι νεαροί μας αρχάριοι αθλητές διαφόρων ηλικιών, είχαν ξεπεράσει τους τριάντα!