Το «ευχαριστώ» του Εύνικου σε όσους τον στηρίζουν μέρος 6o και τελευταίο!

Οι αναφορές του evnikosbasket.gr στους υποστηρικτές του συλλόγου μας, στους ανθρώπους δηλαδή που προσφέρουν υλική και εθελοντική βοήθεια κάνοντας την προσπάθεια μας και το έργο μας πιο εύκολο, ολοκληρώνονται σήμερα.

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, oι αθλήτριες, οι αθλητές, οι εθελοντές-μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι-μέλη του συλλόγου, σας ευχαριστούν για τη στήριξη των προσπαθειών τους, που συνέβαλε και στη θετική προβολή του Δήμου μας μέσω των αγωνιστικών επιτυχιών, καθώς και στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μέσω της αθλητικής διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε την προβολή της επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://www.evnikosbasket.gr , στο youtube, αναζήτηση video evnikos , καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=-dZ0QijEp_Q

Ευελπιστώντας σε συνέχιση της συνεργασίας μας σας απευθύνουμε θερμούς αθλητικούς χαιρετισμούς!

Ακόμη τέσσερις επιχειρήσεις που μοχθούν καθημερινά για να προσφέρουν στην κοινωνία των Άνω Λιοσίων και της Δυτικής Αττικής συνδράμουν και τον Εύνικος Γ.Α.Σ. Ο λόγος για το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “My Team”, την επιχείρηση εστίασης “Lotis”, το τυπογραφείο “Ionas” και το ταξιδιωτικό γραφείο “LS Tours”. Ιδιοκτήτες-άριστοι επαγγελματίες που επιβραβεύονται καθημερινώς από τους συμπολίτες μας και οι ίδιοι επιστρέφουν μέρος αυτής της προσφοράς μέσω της συνεισφοράς τους στο σωματείο μας.

Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “My Team” βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρακλέους 90 και Επαμεινώνδα στη συνοικία της Ζωφριάς (τηλ: 2114108390). Η Ράνια Καρακώστα, ιδιοκτήτρια του Κέντρου, γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο η δουλειά και ο καθημερινός μόχθος φέρνουν αποτελέσματα τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στον αθλητισμό.

Το τυπογραφείο “Ionas” εδρεύει επί της Λεωφόρου Φυλής 185 (τηλ: 210-2470736). Πρόκειται για εταιρεία με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια στον χώρο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών. Ο Παναγιώτης Μακρίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, κυριολεκτικά… ζωγραφίζει στις μακέτες, αλλά συνάμα βάζει και το δικό του λιθαράκι στην ανάπτυξη του αθλητισμού και δη του μπάσκετ σε όλη την περιοχή μας.

Παρόμοιος κοινός στόχος αποτελεί για τον ιδιοκτήτη των ψητοπωλείων “Lotis” η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Εξειδικεύεται στο πως θα μας ευφράνει τους ουρανίσκους και το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Τρανή απόδειξη αποτελούν τα τρία ψητοπωλεία της αλυσίδας “Lotis” που τα συναντάμε: Πηνειού 114, Άνω Λιόσια (τηλ:2102470308), Θρακομακεδόνων 2, Αχαρναί, (τηλ: 2102448258 – 2102448255) και Λεωφ. Φιλαδελφείας 199, Κόκκινος Μύλος, (τηλ: 2121056056).

Πουλμανάκι της εταιρείας «LS Tours» με αθλήτριες, γονείς και προπονήτρια της ομάδας μας!

Το τουριστικό γραφείο “LS Tours” καταμετρά περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Μετακίνησης και Μεταφοράς. Πολλές φορές είναι αυτή που αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά κάποιου αγωνιστικού τμήματός μας εν όψει μιας εκτός έδρας αποστολής. Οι Γιώργος Λαπιδάκης και Παναγιώτης Σγάρτσος, ιδρυτές της εταιρείας, αποτελούν ένθερμους υποστηρικτές των δράσεων και των πρωτοβουλιών μας και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό μας. Το γραφείο τους εδρεύει επίσης στα Άνω Λιόσια επί της οδού Πίνδου 45 (τηλ: 2102481081).