Δεν… χαρίστηκαν ούτε στους γονείς τους τα κορίτσια του τμήματος τζούνιορ! (pics-vd)

Η εφετινή τελετή λήξης θα μείνει για καιρό χαραγμένη στη μνήμη των αστεριών μας.

Η κόουτς Τζένη Γκάτσου, «δρώντας » σε απόλυτη συνέργεια με τους γονείς των αθλητριών μας, επιφύλαξαν την καλύτερη έκπληξη μετατρέποντας την τελευταία προπόνηση του τμήματος τζούνιορ κοριτσιών σε πραγματική προπόνηση.
Το κλειστό του Αγίου Νικολάου μετατράπηκε σε αρένα με… μονομάχους από τη μία τα κορίτσια μας κι από την άλλη τους πιο αυστηρούς -τρόπος του λέγειν- κριτές, τους γονείς.

Πολύ καλά μπορείτε να φανταστείτε ποια ομάδα κυριάρχησε. Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να αναφέρουμε το τελικό αποτέλεσμα γιατί θα δυσαρεστήσουμε κάποιους ανθρώπους και δεν γνωρίζουμε και την ακριβή τους ηλικίας (χα χα χα χα χα).

Για λίγη ώρα οι γονείς ξανάγιναν παιδιά και οι μικρές αθλήτριες του Εύνικου έδειξαν τη γνωστή θέληση και πάθος για τη νίκη ικανοποιώντας την προπονήτρια και τη συνεργάτιδα της, Βικτώρια Θωμαΐδου, χωρίς τη συνδρομή της οποίας δεν θα μπορούσε η γιορτή να έχει την επιτυχία που είχε!!!

Τα γέλια ασταμάτητα, εκατέρωθεν και συνολικά παιχνίδι δίχως τέλος… Το τελετουργικό της τελευταίας προπόνησης περιλάμβανε και την απονομή αναμνηστικών σε όλες τις αθλήτριές μας, αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα απ’ όσα έγιναν.

Το καλύτερο έγινε στο τέλος όπου με μια φωνή όλα τα κορίτσια μας βροντοφώναξαν «Εύνικος» κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο! Καλό καλοκαίρι αστέρια μας…