Το «ευχαριστώ» του Εύνικου σε όσους τον στηρίζουν 5ο μέρος! (pics)

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, oι αθλήτριες, οι αθλητές, οι εθελοντές-μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι-μέλη του συλλόγου, σας ευχαριστούν για τη στήριξη των προσπαθειών τους, που συνέβαλε και στη θετική προβολή του Δήμου μας μέσω των αγωνιστικών επιτυχιών, καθώς και στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μέσω της αθλητικής διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε την προβολή της επιχείρησή σας στην σελίδα μας http://www.evnikosbasket.gr ,στο youtube αναζήτηση video evnikos , καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=-dZ0QijEp_Q Ευελπιστώντας σε συνέχιση της συνεργασίας μας σας απευθύνουμε θερμούς αθλητικούς χαιρετισμούς!

Ξεφυλλίζοντας το λεξικό του Γιώργου Μπαμπινιώτη και σταματώντας στο λήμμα «αρωγός» διαβάζουμε: «αρσ. της λέξης αρωγή που σημαίνει βοήθεια, συνδρομή, επικουρία». Όλες οι επιχειρήσεις στις οποίες αναφερόμαστε τις τελευταίες ημέρες, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Εύνικου, είναι αρωγοί του συλλόγου μας. Συνδράμουν από το υστέρημά τους ώστε να γινόμαστε όλοι καλύτεροι μια και η ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία μας. Παρόμοια περίπτωση αποτελούν και οι Ιωσήφ Κρυστάλλης και Θοδωρής Γιώτης δύο πραγματικοί… στρατιώτες του Εύνικου που δραστηριοποιούνται με επιτυχία, εις διπλούν, αμφότεροι, στον δήμο Φυλής.

Ο πρώτος διαθέτει λογιστικό γραφείο επί της οδού Εργατικής Πρωτομαγιάς 37 στα Άνω Λιόσια, ενώ διαχειρίζεται και την εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών «ΕΛΤΑ Courier Πρακτορείο Δήμων Αχαρνών-Φυλής» με υποκατάστημα επί της Λεωφόρου Φυλής 112. Ο κ. Γιώτης δραστηριοποιείται με την ομορφιά διαθέτοντας κατάστημα ειδών κομμωτηρίου σε νέα έδρα στην κεντρική οδική αρτηρία της πόλης μας, επί της Λεωφόρου Φυλής 138, ενώ το κατάστημα Giotis Stamp εξειδικεύεται σε σφραγίδες, εκτυπώσεις, προσκλητήρια, κάρτες, έντυπα κ.λπ. βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 21 και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2102475700.

Εκτός από την υλική συνεισφορά τους, Θοδωρής και Ιωσήφ συνδράμουν τον σύλλογό μας και στο εθελοντικό κομμάτι μια και οι δύο, παρά τις υποχρεώσεις τους, έβρισκαν πάντα χρόνο και διάθεση για να δίνουν το «παρών» στα επί σειρά ετών τουρνουά δημοτικών σχολείων που διοργανώνει ο Εύνικος Γ.Α.Σ. με την αμέριστη βοήθεια του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού και Πολιτισμού «Η Πάρνηθα» και βέβαια τον δήμο Φυλής.

Ως ελάχιστο δείγμα ευχαρίστησης για όσα προσφέρουν στο σωματείο μας οι δύο συγκεκριμένοι επαγγελματίες, αντιπροσωπεία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας μας επισκέφθηκαν τα καταστήματά τους. Ιωσήφ, Θοδωρή πολύ σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για εμάς, τους αθλητές και τις αθλήτριές μας!