Το «ευχαριστώ» του Εύνικου σε όσους τον στηρίζουν μέρος 4ο! (pics)

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, oι αθλήτριες, οι αθλητές, οι εθελοντές-μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι-μέλη του συλλόγου, σας ευχαριστούν για τη στήριξη των προσπαθειών τους, που συνέβαλε και στη θετική προβολή του Δήμου μας μέσω των αγωνιστικών επιτυχιών, καθώς και στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μέσω της αθλητικής διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε την προβολή της επιχείρησή σας στην σελίδα μας http://www.evnikosbasket.gr στο youtube αναζήτηση video evnikos καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=-dZ0QijEp_Q Ευελπιστώντας σε συνέχιση της συνεργασίας μας σας απευθύνουμε θερμούς αθλητικούς χαιρετισμούς!

Λένε ότι γνώση σημαίνει δύναμη… Φανταστείτε τι προκύπτει από τον συνδυασμό της γνώσης με την άθληση που στηρίζεται σε αξίες, σε αρχές, στο ήθος και στην ευγενή άμιλλα. Σε αυτόν τον συνδυασμό στηρίζουμε πολλά στον Εύνικο Γ.Α.Σ. έχοντας συνεργασία με έξι φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών του δήμου Φυλής τα οποία αποτελούν για μας κοινωνούς του αθλητισμού και της γνώσης.

Ο λόγος για τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης: «Αλφα» που εδρεύει στα Άνω Λιόσια επί της οδού Πέτρου Λιόσα 3, «Φροντιστήρια Παπππούς» στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, «Υπέρβαση» στη Λεωφόρο Μεγ. Αλεξάνδρου 93 στη Ζωφριά, καθώς και Ελαιών 112 στο Ίλιον και το «Φροντιστήριο Λιόση» στη Στρατηγού Λιόση 6, όπως και επίσης και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών: «English Corner, Δήμητρα Κουτσουβά» στη συμβολή των οδών Αχαρνών 13 και Καμπόλη και «English Owl, Α. Βάβουλα» επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου 45 και Ξενοφώντος.

Όλοι οι άνθρωποι που «τρέχουν» τα συγκεκριμένα κέντρα μάθησης και προετοιμασίας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους μας ότι η επίτευξη στόχων και προσδοκιών είτε στην εκπαίδευση είτε στον αθλητισμό μπορούν να προκύψουν μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στην προσπάθεια. Η δίψα για μάθηση και άθληση μπορούν να κάνουν κάθε έναν από εμάς καλύτερο άνθρωπο και σαφέστερα πιο χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο.

Το ίδιο –ίσως και περισσότερο- χρήσιμη είναι και η συνδρομή τους στην προσπάθεια του Εύνικος Γ.Α.Σ. χάρη στην οποία επιτυγχάνετε και η ο δικός μας μεγάλος στόχος που είναι η προσέλκυση όσο γίνεται περισσότερο συμπολιτών μας κοντά στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ. Εξάλλου όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι: «νους υγιής εν σώματι υγιεί»!

** Παρόμοιες αναφορές θ’ ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες!