Με την «πετυχημένη» συνταγή Βελτσίστα ο Εύνικος στην Α1!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στον Εύνικο η αρχή είναι το τεχνικό επιτελείο!

Τοποθετούνται ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν τη μεγάλη επιστροφή του Εύνικου στα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ. Η διοίκηση των νεοφώτιστων ήλθε σε συμφωνία με τον κόουτς Γιώργο Βελτσίστα ο οποίος θ’ αναλάβει την καθοδήγησή της και στην πρώτη της παρουσία, μετά από 10 χρόνια, στην κορυφαία διοργάνωση του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας. Η σχέση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση του Εύνικου και στον προπονητή, που αποτέλεσε το μεγάλο «μυστικό» στην εφετινή, ξέφρενη, πορεία της ομάδας στον 1ο όμιλο της Α2, έχει χτιστεί σε πολύ στέρεες βάσεις και όλοι πιστεύουν ότι μπορεί και στην επόμενη σεζόν να αποτελέσει το πιο γερό θεμέλιο αυτής της ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής, σχολιάζοντας τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Εύνικο, δήλωσε έτοιμος ν’ ανταποκριθεί στην πρόκληση που ακούει στο όνομα «Α1 κατηγορία», ενώ απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα και προς τον κόσμο της ομάδας για να συνδράμει με τη φωνή του και τη στήριξή του στο νέο, δύσκολο, εγχείρημα των κοριτσιών μας.

«Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, ανεβαίνοντας στην πρώτη κατηγορία αήττητοι και φέρνοντας έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα εκεί που ανήκει, είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση που είναι η συμμετοχή μας στην Α1 μπάσκετ Γυναικών», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Βελτσίστας. Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε όλη την πόλη στον πλευρό μας στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας!».

Παράλληλα, η διοίκηση του Εύνικος Γ.Α.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας και με τους άμεσους συνεργάτες του νεαρού κόουτς, τον Παναγιώτη Βάνα και την Τζένη Γκάτσου. Αμφότεροι θα συνεχίσουν να προπονούν και τμήματα υποδομής του συλλόγου μας…