Το «ευχαριστώ» του Εύνικου σε όσους τον στηρίζουν vol2! (pics)

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, oι αθλήτριες, οι αθλητές, οι εθελοντές-μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι-μέλη του συλλόγου, σας ευχαριστούν για τη στήριξη των προσπαθειών τους, που συνέβαλε και στη θετική προβολή του Δήμου μας μέσω των αγωνιστικών επιτυχιών, καθώς και στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μέσω της αθλητικής διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε την προβολή της επιχείρησή σας στην σελίδα μας http://www.evnikosbasket.gr στο youtube αναζήτηση video evnikos καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=-dZ0QijEp_Q Ευελπιστώντας σε συνέχιση της συνεργασίας μας σας απευθύνουμε θερμούς αθλητικούς χαιρετισμούς!

Οι αναφορές του evnikosbasket.gr στους υποστηρικτές του συλλόγου μας, στους ανθρώπους δηλαδή που προσφέρουν υλική και εθελοντική βοήθεια κάνοντας την προσπάθεια μας και το έργο μας πιο εύκολο, συνεχίζονται και σήμερα με δύο ακόμη επιχειρήσεις που εδρεύουν στον δήμο Φυλής. Ο λόγος για τη «Χρωμοδομή» και την «Παναγιά η θαλασσινή».

Η Χρωμοδομή-Αφοί Μπαλαμώτη είναι μία επιχείρηση που οδεύει να συμπληρώσει 30 χρόνια στον χώρο της δόμησης, κι αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Με σλόγκαν: «λύσεις πάντα υπάρχουν. Εμείς σας τις δίνουμε κι εσείς τις εφαρμόζετε», η εταιρεία λειτουργεί στη Λεωφόρο Φυλής 120 και βασική μέριμνά της είναι η προώθηση εγκεκριμένων προϊόντων, που έχουν κύρια στοιχεία την άριστη ποιότητα κατασκευής αλλά και την ασφάλεια της χρήσης τους.

Με στόχο να ευφραίνει τους ουρανίσκους μας το Παραδοσιακό Ψαράδικο-Ψαροταβέρνα “Παναγία η Θαλασσινή” που εδρεύει στην οδό Ιερέως Δημ. Λιόση 2 στα Άνω Λιόσια (τηλ: 2102484211) αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους αγαπούν τα προϊόντα της θάλασσας και όχι μόνο αυτά. Ο Κώστας και η Χαλίνα φροντίζουν για να αισθάνονται σαν το σπίτι τους όσοι επισκέπτονται το μαγαζί τους που αποτελεί μία από τις πιο «ζεστές» αίθουσες όχι μόνο στον δήμο μας, αλλά σε όλη την περιοχή.

Κοινό χαρακτηριστικό και του κ. Μπαλαμώτη και του κ. Σύρμα, ιδιοκτητών των δύο επιχειρήσεων, είναι η ανιδιοτελή προσφορά τους και στον αθλητισμό. Λειτουργώντας ως επαγγελματίες και σ’ αυτό τον τομέα δεν χάνουν την ευκαιρία όχι μόνο να επισκέπτονται το «σπίτι» μας, το Στάδιο Εύνικος, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις μας που αφορούν γενικότερα το κοινωνικό σύνολο.

** Παρόμοιες αναφορές θ’ ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες!