Το «ευχαριστώ» του Εύνικου σε όσους τον στηρίζουν! (pics)

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, oι αθλήτριες, οι αθλητές, οι εθελοντές-μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι-μέλη του συλλόγου, σας ευχαριστούν για τη στήριξη των προσπαθειών τους, που συνέβαλε και στη θετική προβολή του Δήμου μας μέσω των αγωνιστικών επιτυχιών, καθώς και στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μέσω της αθλητικής διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε την προβολή της επιχείρησή σας στην σελίδα μας http://www.evnikosbasket.gr στο youtube αναζήτηση video evnikos καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=-dZ0QijEp_Q Ευελπιστώντας σε συνέχιση της συνεργασίας μας σας απευθύνουμε θερμούς αθλητικούς χαιρετισμούς!

Ως γνωστόν, ερασιτεχνικός αθλητισμός και χορηγίες αποτελούν έννοιες αλληλένδετες, με τον πρώτο να στηρίζει πολλά, όσον αφορά ακόμα και την ύπαρξή του, στην παρουσία των δευτέρων… Στον Γ.Α.Σ. «Εύνικος» το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό οφείλουμε σε κάθε περίσταση να δείχνουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας σε όσους βρίσκονται δίπλα μας και συνδράμουν με κάθε τρόπο στην προσπάθειά μας που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη του αθλητισμού και δη του μπάσκετ.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της γυναικείας και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας, προεξάρχοντος του προέδρου Χρήστου Παππού, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε τέσσερις από τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στον δήμο Φυλής και αποτελούν στήριγμά μας.

Ο λόγος για το Καφέ-Κρεπερί «Κάπου», που εδρεύει επί της Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 73 στη Ζωφριά, το Ψητοπωλείο «Μοσχόπουλος» επί της Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 80 επίσης στη Ζωφριά, το «Λόγω… διατροφής», γραφείο της Κλινικής Διατροφολόγου και συντοπίτισσάς μας Ευθυμίας Δέδε που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Γρηγορίου Λαμπράκη, καθώς και στο βιβλιοπωλείο «Η Γραφή» που το συναντάμε στη Λεωφόρο Φυλής 133.

Ο συγκεκριμένος χώρος γνώσης και πολιτισμού δημιουργήθηκε για να δώσει λύση σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με σχολικά, ξένες γλώσσες, νέες εκδόσεις, αλλά και επανεκδόσεις, είδη χαρτοπωλείου και όχι μόνο με τον Νίκο Μάγκο και τους συνεργάτες του να παλεύουν για το καλύτερο. Το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο αποτελεί για πολλά χρόνια το σήμα κατατεθέν στην πόλη μας στον χώρο του βιβλίου συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος και ο Βαγγέλης Μοσχόπουλος, ιδιοκτήτες του Καφέ-Κρεπερί και του Ψητοπωλείου αντίστοιχα είναι δύο παιδιά που στο παρελθόν έχουν τιμήσει τη φανέλα του Γ.Α.Σ. «Εύνικος», ξεκινώντας το μπάσκετ από τις ακαδημίες του και φορώντας –ο πρώτος- τη φανέλα έως και του αντρικού τμήματος.

Αμφότεροι ειδικεύονται πλέον στην εστίαση προσφέροντας ιδιαίτερες γεύσεις για όσους τους προτιμούν. Λάτρης του αθλητισμού και αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας και η κυρία Δέδε οι συμβουλές της οποίας είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητες για όλους μας και όχι μόνο όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Εφη, Νίκο, Βαγγέλη και Γιώργο σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνετε για εμάς κι ελπίζουμε όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη να στεκόμαστε κάθε ημέρα και ψηλότερα ο καθένας στο δικό του μετερίζι!

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και για την προσφορά της οικογένειας Μπιρμπάκου (ΜΟΡΦΗ ΕΠΕ), εταιρείας που δραστηριοποιείται στην κυτιοποιία και τις γραφικές τέχνες, αλλά που αποδεδειγμένα συμβάλλει και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και όχι μόνο. Η συγκεκριμένα εταιρεία έχει αναλάβει την κάλυψη φυσιοθεραπειών, τόσο του Αντρικού όσο και του Γυναικείου τμήματος του συλλόγου μας!

** Παρόμοιες αναφορές θ’ ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες!