Η «καρδιά» του Πανελλήνιου τουρνουά 3Χ3 θα χτυπά στα Άνω Λιόσια το τριήμερο 10-12 Ιουνίου!

Η σύμπραξη του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα” και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα μετατρέψει την πλατεία Ηρώων σε μεγάλη μπασκέτα…

Από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 έρχεται στα Άνω Λιόσια το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 (GR National Tour 2022) και το μπάσκετ και η πόλη θ’ αποτελέσουν σημείο αναφοράς για συμμετέχοντες και μη. Για τρεις ημέρες η πλατεία Ηρώων θ’ αποτελέσει το επίκεντρο της χαράς και του παιχνιδιού για αθλητές και αθλήτριες κάθε επιπέδου, αφού καλούνται να συμμετάσχουν από κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι παρέες και οικογένειες κάθε ηλικίας.

O Εύνικος Γ.Α.Σ., το μοναδικό καλαθοσφαιρικό σωματείο στον δήμο μας, με μακρά ιστορία που ξεπερνά τα 38 έτη, καλεί όλους τους λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού να ζήσουν από κοντά κάθε στιγμή αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης που αποτελεί διαφήμιση για την πόλη μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος στο τουρνουά στα Άνω Λιόσια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ play.fiba3x3.com

Για να εγγραφεί ένας παίκτης και μία ομάδα σε ένα event 3×3 της FΙΒΑ θα πρέπει πρώτα να έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο play.fiba3x3.com
H διαδικασία είναι η κάτωθι : Εάν ένας παίκτης έχει ήδη λογαριασμό στη FIBA θα παραλείψει τα βήματα από 1 έως 4

 1. Από ένα browser(περιηγητή) πληκτρολογείς https://play.fiba3x3.com/
 2. Στην δεξιά μαύρη οθόνη που εμφανίζεται και κάτω από την ενότητα DON’T HAVE AN ACCOUNT YET κάνεις στο μπλε παράθυρο SignUp.
 3. Σου εμφανίζεται μία οθόνη όπου πληκτρολογείς τα στοιχεία σου. Όταν τελειώσεις κάνεις στο μπλε κουμπί SIGN UP TO FIBA 3X3
 4. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία θα πάρεις ένα email,στο email που δήλωσες, ότι έχεις δημιουργήσει ένα FIBA 3×3 PROFILE.
  Τώρα είσαι έτοιμος να περάσεις στο επόμενο βήμα να δηλώσεις δηλαδή την ομάδα σου και τους συμπαίκτες σου σε ένα FIBA 3X3 EVENT. Για τη συμμετοχή σου στο τουρνουά των Άνω Λιοσίων προχωρείς στα κάτωθι βήματα:
 5. Από ένα browser (περιηγητή) πληκτρολογείς https://play.fiba3x3.com/
 6. Κάνεις στο αριστερό μαύρο παράθυρο EVENTS.
 7. Στην άσπρη μπάρα αναζήτησης πληκτρολογείς Greece και πατάς ή κάνεις στον μεγεθυντικό φακό.
 8. Δίπλα από τα τουρνουά που θα εμφανιστούν κάνεις στο μπλε κουτί VISIT EVENT.
 9. Κάνεις στο μπλε κουτί REGISTER TEAM.
 10. Από τις κατηγορίες συμμετεχόντων που υπάρχουν στο αριστερό μέρος της σελίδας επιλέγεις την κατηγορία που ανήκεις και πας στη δεξιά πλευρά της οθόνης και κάνεις στη λέξη REGISTER TEAM
 11. Κάνεις στο μπλε κουτί REGISTER AS TEAM LEAD
 12. Πληκτρολογείς τα στοιχεία που σου ζητούνται με λατινικούς χαρακτήρες, (ΠΡΟΣΟΧΗ ! πληκτρολογείς σωστό email επικοινωνίας) και κάνεις στο μπλε κουτί CONTINUE REGISTRATION
 13. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία θα λάβεις ένα email, στο email που πληκτρολόγησες, με πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σου. Υπομονή έχεις φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.
 14. Στο email που μόλις πήρες κάνεις στο μπλε κουτί CLICK HERE TO VERIFY …. THE REGISTRATION.
 15. Θα σου εμφανιστεί μία φόρμα που θα σου ζητάει τα ονόματα των συμπαικτών σου καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας. Προσοχή να συμπληρώσεις σωστά τα emails.
 16. Μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία εσύ και οι συμπαίκτες σου θα λάβετε emails από τη FIBA στα οποία θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δεν πατήσουν αποδοχή ΟΛΟΙ οι παίκτες της ομάδας, τότε η εγγραφή σας θα ακυρωθεί.