Μύρισε… μπάσκετ όλο τον Μάιο στο 28ο Τουρνουά Εκμάθησης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φυλής

Τεράστια επιτυχία σημείωσε και η φετινή συνδιοργάνωση του Εύνικος Γ.Α.Σ. και του Νομικού Προσώπου Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα»!

Για τέσσερα διαδοχικά Σαββατοκύριακα δεκάδες παιδιά, απ’ όλα τα δημοτικά σχολεία, μυήθηκαν στα μυστικά του 3Χ3 και διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ! Το εφετινό τουρνουά Δημοτικών Σχολείων, μία διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά και μαθητικά δρώμενα της πόλης μας, ήταν αφιερωμένο στην ελληνική μυθολογία. Τα περισσότερα από 160 παιδιά που έλαβαν μέρος σ’ αυτές τις τέσσερις διαδοχικές γιορτές του μπάσκετ και του αθλητισμού γέλασαν με την καρδιά τους ζώντας στιγμές που μόνο η επαφή με τα σπορ μπορούν να προσφέρουν. Χωρίς προπονητές να τους κατευθύνουν και με τους γονείς μόνο να τους επευφημούν ίδρωσαν και δώσαν κάθε ικμάδα τους για να περάσουν καλά.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης καταλυτικός ήταν ο ρόλος των πλέον από 80 εθελοντών που σε κάθε αγωνιστική ημέρα σπατάλαγαν τις ώρες τους στο Στάδιο Εύνικος δίπλα στα παιδιά τους, στα παιδιά μας και δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για τους μικρούς και εκκολαπτόμενους αθλητές. Γονείς, εκπαιδευτικοί, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, ομάδες παγκορασίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παίδων του Εύνικου Γ.Α.Σ., μαζί με στελέχη και προπονητές του Ν.Π.Δ.Δ. «Η Πάρνηθα» και του συλλόγου μας απόλαυσαν με τη συμμετοχή τους ξεχωριστές στιγμές.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Φυλής, με όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία. Κάθε ομάδα συμμετείχε σε όμιλο των τεσσάρων και έπαιξε συνολικά τρία παιχνίδια των 10 λεπτών σε κάθε αγωνιστική. Στο τέλος των αγώνων και σε κάθε τελική αναμνηστική φωτογραφία κάθε ομίλου, δωρίστηκε συμβολικά, σε κάθε πρώτη ομάδα, αναμνηστικό συλλεκτικό μπλουζάκι από δράσεις του Εύνικου και του Αθλητικού Οργανισμού, όπως από τα ευρωπαϊκά προγράμματα που συμμετείχε ο Εύνικος, BASKET FOR CHANGE, SPORTS HAVE NO GENDER, και WALK THE GLOBAL WALK, τον αγώνα της εθνικής ομάδας Ελλάδα-Τουρκία στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Τρίποντα στα Σχολεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής, Basketball Camp του Αθλητικού Οργανισμού και άλλα!

Δωρεάν εγγραφή και συνδρομή Ιουνίου στον Εύνικος Γ.Α.Σ.

Ουσιαστικά η εφετινή διοργάνωση του 28ου Τουρνουά Εκμάθησης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων αποτέλεσε το κατάλληλο έναυσμα και ώθησε τους διοικούντες τον σύλλογό μας να προσφέρουν Δωρεάν Εγγραφή και Δωρεάν συνδρομή μηνός Ιουνίου σε κάθε νέα εγγραφή στα τμήματα του U13, για ηλικίες δηλαδή δημοτικού σχολείου. Ραντεβού με όλους λοιπόν στις Δωρεάν προπονήσεις με τα τμήματα του Εύνικου, αλλά και στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού που διοργανώνει ο δήμος Φυλής.

Το 3X3National tour στα Άνω Λιόσια!


Ο λόγος για το 3x3GR National Tour που θα φιλοξενηθεί στην πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων το τριήμερο 10-12 Ιουνίου όπου μπορούν να λάβουν μέρος και ομάδες mixedU11 και mixedU13, δηλαδή ομάδες αποτελούμενες από μαθήτριες και μαθητές του Δημοτικού!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας.

One thought on “Μύρισε… μπάσκετ όλο τον Μάιο στο 28ο Τουρνουά Εκμάθησης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φυλής

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.