Εορταστικό δείπνο για τις πρωταθλήτριες του Εύνικου

Ο φιλόξενος χώρος της ψαροταβέρνας «Παναγία η θαλασσινή», στα Άνω Λιόσια, υποδέχθηκε τις… γοργόνες μας το βράδυ της Τρίτης 3 Μαΐου.

Ο Κώστας και η Αλίνα είχαν ετοιμάσει εκλεκτούς μεζέδες για να δηλώσουν με τον δικό τους τρόπο τη μέγιστη χαρά και ικανοποίησή τους για το επίτευγμα της γυναικείας ομάδας του Εύνικου να βρεθεί ξανά στα σαλόνια του μπάσκετ.

Η επιχείρηση «Παναγιά η θαλασσινή», που βρίσκεται επί της οδού Ιερέως Λιόση 2 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102484211) είναι μία από αυτές που στηρίζουν την προσπάθεια του Εύνικος Γ.Α.Σ. και βέβαια για όλους εμάς στον σύλλογο, παρόμοιες ενέργειες αποτελούν την καλύτερη ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια και γιατί όχι, όλοι μαζί, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Το κλίμα στο δείπνο, όπως ήταν φυσιολογικό, ήταν εξαιρετικό με τα πειράγματα μεταξύ των αθλητριών να «δίνουν και να παίρνουν» και τον Γιώργο Βελτσίστα με τους συνεργάτες του, Παναγιώτη Βάνα και Ευγενία Γκάτσου, να συμμετέχουν ενεργά. Είχε προηγηθεί η εκδήλωση βράβευσης της ομάδας μας από τον δήμαρχο Φυλής οπότε όλοι είχαμε πολλά να πούμε για όσα, ξεχωριστά, βιώσαμε στο δημαρχείο της πόλης.

Την καλύτερη ιδέα τη… διακίνησε προς το τέλος της βραδιάς ο πρόεδρος του Εύνικος Γ.Α.Σ. Χρήστος Κων. Παππούς προτείνοντας το μαγαζί να αποτελέσει έδρα μεταγραφικών συζητήσεων εν όψει της Α1… Λέτε;

Κώστα, Αλίνα σας ευχαριστούμε πολύ!