Ξεκινούν νέα τμήματα στον Γ.Α.Σ. Εύνικος για παιδιά από 4 έως 13 χρόνων

Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν σχεδόν καθημερινά δεκάδες μικροί εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες οδηγεί τους διοικούντες του Γ.Α.Σ. Εύνικος στην απόφαση δημιουργίας νέων τμημάτων! Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για όσους προγραμματίζουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα και να το κάνουν υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Οι δράσεις του συλλόγου μας: «Ελα με έναν φίλο σου να παίξουμε 3Χ3 στην προπόνησή μας», το Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων, το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής και τον Γ.Α.Σ. Εύνικος «Τρίποντα στα σχολεία» και βέβαια η νικηφόρα αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων εναντίον της Τουρκίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών μας σχολείων, εκτόξευσαν το ενδιαφέρον για το μπάσκετ.

Ως αποτέλεσμα μας οδήγησαν στη δημιουργία νέων τμημάτων Baby basket 4-9 ετών και Mini basket 9-12 χρόνων, η εγγραφή στα οποία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλο τον χρόνο. Αγόρια και κορίτσια που πληρούν τις ηλικιακές προϋποθέσεις μπορούν απλά να επιλέξουν τον χώρο στον οποίο θα μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος και τα υπόλοιπα αφήστε όλα επάνω μας. Οι προπονητές μας, όλοι με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή ακόμη και να σας λύσουν τυχούσες απορίες.

Στον πίνακα που δημοσιεύουμε μπορείτε να δείτε τις ώρες στις οποίες θα διεξάγονται οι προπονήσεις μας στο Στάδιο Εύνικος, το Συγκρότημα Σχολείων, το κλειστό «Κώστας Λιάρος» και στο 2ο Λύκειο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων. Μη διστάσετε λοιπόν να μιλήσετε με τους προπονητές μας, τις ημέρες και ώρες που σας ταιριάζουν ή ακόμη να επικοινωνήσετε μαζί μας στο evnikosbasket@gmail.com

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022!