Διασκέδαση και μπάσκετ 3 X 3 έγιναν… ένα στο Στάδιο Εύνικος

Απόλυτα επιτυχημένη η δράση «Ελα με ένα φίλο σου να παίξουμε 3Χ3 στην προπόνησή μας»!

Το μπάσκετ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος από το πρόγραμμα: «Ελα και εσύ να γνωρίσεις το 3X3 και να παίξεις μαζί μας» που διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. Εύνικος στο «σπίτι» του.

Το Στάδιο Εύνικος «γέμισε» από χαμόγελα και πολλή διάθεση καθώς δεκάδες κορίτσια ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου μας και με την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσαν έτοιμα να ενταχθούν στο άθλημα και να γνωρίσουν τα πολλά μυστικά του και όσα όσα το καθιστούν διαφορετικό.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, νεαρές αθλήτριες των ακαδημιών του συλλόγου μας προσκαλούν μία φίλη από το σχολείο. τη γειτονιά ή το οικογενειακό τους περιβάλλον να έλθει να γνωρίσει από κοντά τους κανόνες του 3Χ3 και του μπάσκετ, γενικότερα.

Σημαντικός ο ρόλος των προπονητών-εθελοντών του Γ.Α.Σ. Εύνικος και του Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» που έδωσαν το παρών και συνέδραμαν στο να γίνει ακόμα καλύτερο το παιχνίδι, με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Χρήστο Παππού να έχει την… υψηλή εποπτεία και να φροντίζει για να λυθούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν.

Παράλληλα οι νεαρές, εν δυνάμει αθλήτριες, ενημερώθηκαν και για τις δράσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus Plus Sport στα οποία συμμετέχει ο Εύνικος Γ.Α.Σ., BasketForChange και SportsHaveNoGender,αλλά και για τον προγραμματισμό μιας σειράς πρωτοβουλιών που ξεκινούν να τρέχουν στο Δήμο Φυλής και στις τρεις του Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής, όπως το 28ο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων, τα τουρνουά 3Χ3 αγοριών και κοριτσιών και πολλά άλλα.

One thought on “Διασκέδαση και μπάσκετ 3 X 3 έγιναν… ένα στο Στάδιο Εύνικος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.