Σε κλίμα… κανονικότητας η πίτα Παγκορασίδων και Κορασίδων του Εύνικου

Με χαμόγελα, πολλή διάθεση και κρυφή ελπίδα ότι αφήνουμε για τα καλά πίσω την πανδημία και επανερχόμαστε στην μπασκετική μας καθημερινότητα έγινε η εκδήλωση για την κοπή πίτας των τμημάτων Παγκορασίδων Β’ (κορίτσια που γεννήθηκαν 2008-2009) και Κορασίδων του Εύνικου.

Στην αίθουσα τροπαίων του συλλόγου μας και με την παρουσία του κ. Βασίλη Ντάκουρη, Ειδικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρης πρώην αθλητή και προπονητή και διαχρονικά απλού μέλος του συλλόγου και του προέδρου του Γ.Α.Σ. Εύνικος κ. Χρήστου Παππού, οι αθλήτριες της ακαδημίας διασκέδασαν κάθε στιγμή, με τις δύο «τυχερές» της διαδικασίας να δέχονται τα πειράγματα των συμπαικτριών τους, μαζί με το συμβολικό δώρο που τους προσφέρθηκε και για το οποίο είχε μεριμνήσει η κόουτς Τζένη Γκάτσου. Το φλουρί στην ομάδα των Παγκορασίδων Β’ έτυχε στην Πωλίνα Καλαϊτζή, ενώ στις Κορασίδες έτυχε στην… ομάδα και μετά την καθιερωμένη κλήρωση τυχερή αναδείχθηκε η Σοφία Κοντομανώλη.

Αμφότερα τα τμήματα του συλλόγου μας φωτογραφήθηκαν με τη σημαία και το συλλεκτικό μπλουζάκι του ευρωπαϊκού προγράμματος του Erasmus Sport Plus #BasketForChange, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο σύλλογός μας τον περασμένο Οκτώβριο και είχε στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών καθώς και την τεχνική κατάρτιση προπονητών και εθελοντών παραγόντων σε μεθόδους και πρακτικές υποστήριξης της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της συμμετοχής παιδιών και νέων που δεν έχουν ίσες ευκαιρίες σε ομάδες μπάσκετ.

Κοινή ευχή όλων των αθλητριών να κυλήσει το έτος με πολλή υγεία για όλους μας και βέβαια όσο το συντομότερο να αποτελέσει παρελθόν από τις ζωές όλων μας η «μαύρη» επικαιρότητα που δυστυχώς περιλαμβάνει και πόλεμο!