Προπόνηση με… παπάδες, Αραβες, super Mario και μονομάχο!

Εναν καθ’ όλα έξυπνο και συνάμα αποτελεσματικό τρόπο για να… πετύχουν τον σκοπό τους σκαρφίστηκαν οι παίκτες της ομάδας Ανδρών του Εύνικου.

Σε μία από τις προπονήσεις της εβδομάδας, κι αφού το πρόγραμμα του κόουτς Μπάρτζου ακολουθήθηκε μέχρι κεραίας, έδρασαν ως ομάδα και έσπευσαν στα αποδυτήρια για να δώσουν έναν άλλον τόνο, ελέω και των ημερών!

Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο… εξαιρετικό όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά καρέ που καταγράψαμε. Στο κέντρο του παρκέ του Στάδιο Εύνικος βρέθηκαν… παπάδες, Άραβες, ο super Mario,  ένας μονομάχος, καθώς και άλλοι μασκαράδες με τα χαμόγελα να μην σταματούν για πολλή ώρα.

Οι Άνδρες του Εύνικου έγιναν για κάποια λεπτά της ώρας… παιδιά προϋπάντησαν το τριώδιο και έζησαν στιγμές που μόνο όσοι έχουν βρεθεί σε ομάδες-οικογένειες μπορούν να αντιληφθούν και να φέρουν στο μυαλό τους.

Μαζί τους ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Εύνικος Χρήστος Παππούς και ο κόουτς Λάμπρος Μπάρτζος που επέλεξαν να… απέχουν από το καρναβάλι, αλλά το χάρηκαν όσο και οι υπόλοιποι. 

Μάλιστα οι δύο τελευταίοι επιφύλαξαν το δικό τους «δώρο» που απογείωσε το κλίμα, καθώς έκαναν αποδεκτό το αίτημα των παικτών και μετέτρεψαν το μονοήμερο ρεπό σε διήμερο!

Καλή Αποκριά κι ακόμα καλύτερα Κούλουμα απ’ όλους μας…