«Οικογενειακές στιγμές» για τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων του Εύνικου

Τάιμ άουτ στις υποχρεώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με πολλή συζήτηση σχετικά με την εμπειρία της εθνικής.

Παμπαίδες και Παίδες του Εύνικου σαν μια… οικογένεια έκοψαν σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2022, στο περιθώριο της προετοιμασίας τους στο Στάδιο Εύνικος.
Το τμήμα των Παμπαίδων, που συμμετέχει στο τουρνουά της ΕΣΚΑ της Β’ κατηγορίας, για παιδιά ηλικίας το 2008, προετοιμάζονται για να λάβουν μέρος στο JrNBΑ που γίνεται υπό την αιγίδα του NBA και αφορά παιδιά γεννημένα την ίδια χρονιά.

Ωστόσο με την… άδεια του εθελοντή-κόουτς Παναγιώτη Βάνα, με τον οποίο τα παιδιά δουλεύουν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, έγινε η μικρή γιορτούλα που ανέδειξε τυχερό τον Δημήτρη Καψογεώργο.

Το τμήμα στελεχώνουν οι εξής αθλητές: Ρηνάκης Μανώλης, Κόλλιας Αργύρης, Στρατουδάκης Ανδρέας, Χρυσανθόπουλος Νικόλαος, Τασιόπουλος Πέτρος, Παπαλουκάς Ζαχαρίας, Ζαχαρής Σπύρος, Καψογεώργος Δημήτριος, Πουμπουρίδης Νικόλαος, Καλύβας Γιώργος, Λάλλας Ζανής, Αρβανίτης Άγγελος, Κουλούρης Κωνσταντίνος, Βιδάκης Μιχάλης, Χρυσανθακόπουλος Παναγιώτης και Μάκρης Κωνσταντίνος.

Παρουσία του προέδρου του Γ.Α.Σ. Εύνικος Χρήστου Παππού έκοψε την πίτα του και το τμήμα Παίδων του συλλόγου μας που συμμετέχει στο τουρνουά Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ, με τον αθλητή μας Ντέμα Σενάλντο να… βρίσκει το φλουρί.

Στο τμήμα αυτό αγωνίζονται οι αθλητές: Καρατζάς Χρήστος, Αθανασίου Βλάσσης, Καψογεώργος Κωνσταντίνος, Πουρουτσίδης Χαράλαμπος, Αντωνόπουλος Γιάννης, Έγκαρχος Γιώργος, Λαζαράκης Μάριος, Γιαντζής Παναγιώτης, Σόκολι Άγγελος, Μαύρος Σταύρος, Καφέτσης Φώτιος, Μαλτέζος Σωκράτης, Ρουκουνιώτης Σταμάτης, Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, Τοτάι Μανώλης, Χατζής Παναγιώτης, Ντέμα Σενάλντο, Πλευριάς Κωνσταντίνος και Μαμάτας Κωνσταντίνος.

Αμφότερα τα τμήματα, με τον προπονητή Παναγιώτη Βάνα, να προεξάρχεται ήταν παρόντα και στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού που φιλοξένησε ο δήμος Φυλής, τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο την Τουρκία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι αθλητές μας και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου έβαλαν στο δικό τους… λιθαράκι ώστε η εξέδρα που στήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων να μείνει χαραγμένη -για πολύ καιρό- στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να τη ζήσουν.