Κομβική νίκη για τους Άνδρες στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΣΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα των ανδρών που υπερασπίστηκαν την έδρα τους στο ματς με τον ΑΠΣ Φίλιππο Περιστερίου κατακτώντας ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα.

Οι παίκτες του Λάμπρου Μπάρτζου επικράτησαν με 79-73, άφησαν για τα καλά πίσω τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ μπορούν πλέον να… λοξοκοιτούν προς την πρώτη τετράδα και τις ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Στο Στάδιο Εύνικος βρέθηκαν αρκετοί λάτρεις του μπάσκετ και χάρηκαν ένα εξαιρετικό αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΣΚΑ. Ο Εύνικος επέβαλε από το πρώτο δεκάλεπτο τον ρυθμό του, σημείο που αποδείχθηκε κλειδί για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ακόμα και ο τραυματισμός του παίκτη μας, Φώτη Γεωργίου, που αποχώρισε πρόωρα από το ματς λόγω χτυπήματος στο δάχτυλο, δεν άλλαξε τις ισορροπίες, με την ομάδα μας να φτάνει και στην επίτευξη του στόχου της κάλυψης της διαφοράς μετά και την ήττα από τον Φίλιππο στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι.

Οι διαιτητές: Ραχιώτης-Θρασυβουλίδης-Κουτίβης
Τα δεκάλεπτα: 22-9, 40-29, 64-57, 79-73.
Εύνικος (Μπάρτζος-Μπασέας): Καλύβας 13 (2), Γεωργίου 3 (1), Κυπαρίσης 4, Παπανικολάου 2, Στύλλος, Ιωάννου 13 (2), Κρητικός 32 (3), Αρτεμάκης 12 (1), Νικολόπουλος, Φωτεινάκης, Σιδέρης, Αποστολόπουλος.
Φίλιππος Περιστερίου (Γεωργαλάς): Παναγιωτίδης 1, Παπαδόπουλος 31 (2), Κωσταντώνης 8, Αντωνόπουλος 1, Παπαβασιλείου, Πούρος 6 (2), Τσερώνης 17, Μανταλβάνος 1, Αλεξανδρόπουλος 8.