Εορταστική ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων από την εξέδρα του Γ.Α.Σ. Εύνικος

Το δικό της λιθαράκι στη νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας στον αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξήχθη την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, έβαλε η εξέδρα των τμημάτων του Γ.Α.Σ. Εύνικος.

Τα παιδιά μας ντυμένα ομοιόμορφα και μεταφέροντας το μήνυμα #basketballDNA, του οικοδεσπότη της αναμέτρησης Δήμου Φυλής δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να ζητωκραυγάζουν κάθε προσπάθεια των διεθνών μας μετατρέποντας το γήπεδο σε «καυτή» έδρα. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα, η νίκη της εθνικής μας απέναντι στην Τουρκία, καθώς και ο τρόπος που επετεύχθη, ικανοποίησε στο έπακρο μικρούς και μεγάλους αθλητές του Εύνικου που έζησαν στιγμές που δεν είχαν ξαναζήσει στο παρελθόν και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία των διεθνών μας.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή της ελληνικής εθνικής ομάδας μπάσκετ που έδωσε τον πρώτο της αγώνα στο Δήμο Φυλής και το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων κι αυτός συνδυάστηκε με μια περηφανή νίκη. Τη 12άδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του στελέχωναν οι: Ν. Ρογκαβόπουλος, Γ. Λαρεντζάκης, Π. Καλαϊτζάκης, Γ. Παπαγιάννης, Κ. Παπανικολάου, Β. Μουράτος, Δ. Αγραβάνης, Κ. Σλούκας, Γ. Πρίντεζης, Δ. Μωραΐτης, Κ. Γόντικας και Γ. Κουζέλογλου.

Τα χαμόγελα των μελών μας, που είχαν πάντα στο πλευρό τους τούς εθελοντές-προπονητές μας οι οποίοι φρόντιζαν για να λύσουν κάθε πρόβλημα που ενέσκηπτε, καθώς και να τηρήσουν τα πρωτόκολλα υγείας που επιτάσσει η πανδημία του κορωνοϊού, ήταν πιο πλατιά παρά ποτέ, ενώ η ένταση, το πάθος και η φωνή τους ήταν τέτοια που έμεινε χαραγμένη και στα αυτιά των αθλητών της «επίσημης αγαπημένης». Πολλοί από αυτούς το επεσήμαναν σε κάθε ευκαιρία στις δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναμφίβολα το ματς στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων ήταν εμπειρία ζωής για καθέναν από εμάς που βρεθήκαμε στις εξέδρες του και δίχως άλλο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να έλθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό ακόμα περισσότερα παιδιά.

#basketballDNA

#evnikos