Ενας φίλος ήλθε… απόψε από τα παλιά!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις κορασίδες του Εύνικου το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, πριν από τον εντός έδρας αγώνα τους με τον Σπόρτιγκ.

Στο Στάδιο Εύνικος βρέθηκε ο πρώην προπονητής των ακαδημιών μας και ιδιαίτερα των πολύ μικρών ηλικιών, Στρατής Σκοπελίτης, πρώτος προπονητής των περισσοτέρων εκ των κοριτσιών μας, που πλέον διακρίνονται στο εφετινό πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΚΑ.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι αθλήτριες, αλλά και η προπονήτριά τους, Τζένη Γκάτσου ήταν συγκινητική, ενώ με προτροπή του προέδρου του Γ.Α.Σ. Εύνικος, Χρήστου Παππού ο κ. Σκοπελίτης κάθισε στον πάγκο, συνδράμοντας τη προπονήτριά μας, στο ματς με το ιστορικό σωματείο του Σπόρτιγκ.

Για περίπου 20 χρόνια ο Στρατής Σκοπελίτης υπηρέτησε τις ακαδημίες της ομάδας μας μυώντας μικρές και μικρούς αθλητές και αθλήτριες στο μπάσκετ, άθλημα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στη ζωή του. Ο κ. Σκοπελίτης αρκετούς από τους αθλητές και τις αθλήτριές του τους είχε και μαθητές, καθώς ως εκπαιδευτικός δίδασκε σε σχολείο του δήμου Φυλής. Και για τον ίδιο τον κόουτς (σ.σ. για όλους εμάς στον σύλλογο ο κ. Σκοπελίτης θα είναι πάντα κόουτς) οι στιγμές που έζησε με τα «κορίτσια» του, όπως συνήθιζε να τα αποκαλεί, ήταν μοναδικές και τον γέμισαν από χαρά και συγκίνηση.

Κόουτς Στρατή σε ευχαριστούμε για την έκπληξη και σε περιμένουμε ξανά στο μπασκετικό σου «σπίτι».