Μια… ντουζίνα ροζ φύλλα αγώνα οι γυναίκες στην Α2!

Με τη γνωστή συνταγή, την ενεργητική άμυνα, οι «πράσινες» ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Πανιωνίου, 78-34, στο Στάδιο Εύνικος στη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Κάπως έτσι και το 12ο εφετινό ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα κατέληξε στην ομάδα μας που παραμένει μόνη πρώτη και απόλυτα προσηλωμένη στον μεγάλο της στόχο. Κι αυτό είναι πολύ εύκολα αυταπόδεικτο.

Ο Εύνικος κατέχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, ως τώρα, στον όμιλο, παρουσιάζεται απόλυτα προετοιμασμένος απέναντι σε κάθε αντίπαλο κι αυτό αποδεικνύει πόσο πολύ τα κορίτσια μας επιθυμούν τη διάκριση και την επιστροφή της ομάδας μας στα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ.

Οσον αφορά στο ματς με τις «κυανέρυθρες», ο Εύνικος ξεκίνησε με το γνωστό αγωνιστικό του πρόσωπο. Πρέσινγκ σε μεγάλα τμήματα του παρκέ, γεγονός που δυσκόλεψε τις φιλοξενούμενες και έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα μας να φτάσει σε κάποια εύκολα καλάθια.

Ακόμα και στα χρονικά διαστήματα που ο προπονητής μας επέλεγε να αλλάξει πρόσωπα και σχήματα, αυτό δεν είχε ιδιαίτερη επίπτωση στην απόδοσή μας διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε ακόμα ένα εφετινό μας παιχνίδι αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες που ήταν στην αποστολή!

Επόμενη εξόρμηση για τα κορίτσια μας αυτή στο κλειστό των Καμινίων την επόμενη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου όπου ο Εύνικος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Οι διαιτητές: Καψιώχας-Τσαούση
Τα δεκάλεπτα: 21-11, 42-19, 60-26, 78-34.

Εύνικος (Βελτσίστας-Βάνας): Καραγιάννη 8, Εμμανουηλίδου 3, Καίσαρη, Μετάι 11(3), Ισκιόγλου 10,Παπαδοπούλου 2, Βούλγαρη 3(1), Κεσσέ 8,Τσέντζου, Πατεράκη 6,Ναυροζίδου 16(1), Μιχου 11.
Πανιώνιος (Δενδρινός, Παπαζαφειρόπουλος): Κριτσιδήμα 10, Πλώτα 8, Παντοπούλου 8(2), Καμπισιούλη, Καντζιάν, Μπιλλή 4,Παπακωνσταντίνου, Παναγοπούλου, Γερακάρη, Χαλκιά 2.

Η βαθμολογία

  1. Εύνικος 24
  2. ΓΣ Ηλιούπολης 23
  3. Φοίνικας Πειραιά 21
  4. Δαναοί Άργους 21
  5. Ατρόμητος Πειραιά 18
  6. Αρις Καλαμάτας 16
  7. Αιγέας Χίου 15
  8. Πανιώνιος 15
  9. Αμιλλα Τρίπολης 14
  10. Θησέας Παναγιούδας 13

Η επόμενη αγωνιστική (13η, 27/2)
ΓΣ Ηλιούπολης-Αιγέας Χίου
Αρις Καλαμάτας-Φοίνικας Πειραιά
Αμιλλα Τρίπολης-Θησέας Παναγιούδας
Πανιώνιος-Δαναοί Αργους
Ατρόμητος Πειραιά-Εύνικος