Ξεχωριστό το πρώτο εφετινό φιλικό της ακαδημίας κοριτσιών

Στο φιλόξενο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου έντεκα αθλήτριες από την ακαδημία κοριτσιών της ομάδας μας για το πρώτο τους φιλικό τεστ!

Καλές οι προπονήσεις και η δουλειά που γίνεται σ’ αυτές, όμως το μπάσκετ σε αυτές τις ηλικίες και σ’ αυτό το επίπεδο είναι περισσότερο απ’ όλα, ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα φιλικό απέναντι στην Ένωση Γαλατσίου… Μια ομάδα που αξιόπιστα αναπτύσσει το μπάσκετ των γυναικών έχοντας τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και με απτά αποτελέσματα.

Με… μπροστάρισσα και κυρίως εμψυχώτρια την προπονήτρια Τζένη Γκάτσου τα κορίτσια μας ευχαριστήθηκαν κάθε στιγμή της συμμετοχής τους στο φιλικό, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός παρκέ. Ως είθισται δεν κρατήθηκε σκορ, μια και μόνο αυτό δεν είναι το ζητούμενο, ωστόσο τα οφέλη και τα κέρδη από μια τέτοια συμμετοχή και μόνο έχουν σαφέστατα πολύ μεγαλύτερη αξία ακόμα και από την πιο περιφανή νίκη.  Τρανή απόδειξη; Η φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα που κοσμεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Πλέον σε κάθε προπόνηση της ομάδας μας το μόνιμο ερώτημα που καλείται να απαντήσει η κόουτς είναι το εξής: «Κυρία, πότε θα ξαναπαίξουμε φιλικό;»…

Οι συμμετέχουσες από τις δύο ομάδες:

Εύνικος Γ.Α.Σ. (Τζένη Γκάτσου): Γαλανοπούλου Δήμητρα, Καρανάσου Ελένη, Μπλίκα Κατερίνα, Δερδελάκου Ευαγγελία, Παπαλουκά Βαρβάρα, Στογιαννίδου Μαριάννα, Ζαρκογιάννη Μελίνα, Νικολάου Παναγιώτα, Λοχάκη Χρυσούλα, Βασιλείου Ειρήνη, Δέδε Χριστίνα.

Ένωση Γαλατσίου (Εύη Μαχαιριώτου): Μπουκουμάνη Γεωργία, Νικολάου Φανή, Γιαννακόπουλου Κατερίνα, Μαυρίδου Κατερίνα, Θωμαδάκη Ηριάνα, Τζώτζου Εμμανουέλα, Ρίγγα Όλγα, Μπαρουμα Νεκταρία, Κούβαρη Μαριάννα, Βλαντού Δήμητρα, Στέφου Αριάδνη, Ουκόνου Μιλένα.