Πρωταγωνίστριες στα παρκέ, αλλά και στις εκδηλώσεις οι γυναίκες του Εύνικου

Οι λέξεις «οικογένεια» και «ομάδα» αποτελούν τη Λυδία λίθο για κάθε τμήμα του Εύνικος Γ.Α.Σ. Πόσο μάλλον για τη «βιτρίνα» του σωματείου μας…

Το οικογενειακό κλίμα, τα χαμόγελα και τα εκατέρωθεν πειράγματα κυριάρχησαν κατά τη λιτή –ελέω μέτρων και κορωνοϊού- εκδήλωση κοπής πίτας του γυναικείου τμήματος, που εφέτος πραγματοποιεί πρωταγωνιστική πορεία στον 1ο όμιλο της Α2 μπάσκετ. Λίγες ώρες ξεγνοιασιάς για διοικούντες, προπονητικό τιμ και αθλήτριες ήταν «ό,τι έπρεπε» εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων και προπονήσεων και βέβαια τέτοιες εκδηλώσεις συνδράμουν στην περαιτέρω βελτίωση του κλίματος με τα όποια θετικά αποτελέσματα έχουν και στην πορεία της ομάδας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος, εκ μέρους και του δημάρχου Χρήστου Παππού, συνεχάρη την ομάδα για την πορεία της, καθώς και για το αγωνιστικό της επίπεδο. Ο κ. Μαυροειδής επανέλαβε τη βούλησή του να σταθεί αρωγός κάθε συλλόγου της πόλης μας, αλλά και κάθε προσπάθειας που αποσκοπεί αφενός στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας κοντά στον αθλητισμό και αφετέρου σε διακρίσεις οι οποίες αποτελούν τον καθρέφτη της δουλειάς που μπορεί να γίνει με μεγάλη επιτυχία ακόμη και σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύντομος χαιρετισμός που απηύθυνε ο πρόεδρος του Εύνικος Γ.Α.Σ. Χρήστος Παππούς, ο οποίος συνεχάρη το αγωνιστικό τμήμα για την πορεία που πραγματοποιεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μπάσκετ της χώρας, αλλά και για τα συγχαρητήρια μηνύματα, αποδέκτης των οποίων γίνεται πολλές φορές και ο ίδιος, που λαμβάνει από τις αντίπαλες ομάδες. Για τον κ. Παππού η σύμπνοια, η ομόνοια και η άψογη συνεργασία κάθε μέλους αυτής της ομάδας αποδεικνύεται το «χρυσό μυστικό» της επιτυχίας.

Ευχή όλων είναι η επόμενη εκδήλωση κοπής πίτας του γυναικείου τμήματος να το… ξαναβρεί στην κορυφαία κατηγορία, εκεί όπου και στο παρελθόν έχει γράψει χρυσές σελίδες, συνδράμοντας στην καλύτερη προβολή της πόλης μας.