Ο Γ.Α.Σ. Εύνικος και σε ρόλο… οικοδεσπότη

Η αίθουσα τροπαίων και εκδηλώσεων του Γ.Α.Σ. Εύνικος φιλοξένησε την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών με τίτλο «Ενθάρρυνση της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών μέσω του αθλητισμού» και ειδικότερα μέσω του 3Χ3! Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Basket For Change (Erasmus Plus Sports).


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι λίγα λεπτά πριν ο χώρος… γεμίσει με φωνές από εκπροσώπους του βελγικού οργανισμού «The Charity Game» και της ιταλικής ομάδας «Venafro» που βρέθηκαν στη χώρα μας προσκεκλημένοι του συλλόγου μας.


Ήδη όσα ακούστηκαν, κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, είχαν ως αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να… γεμίσουν με σημειώσεις τα τετράδιά τους και να γνωρίσουν μοντέλα και καταστάσεις που θα συνδράμουν στην περαιτέρω βελτίωση των οδηγιών προς τα παιδιά μας.

Το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν και οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πρακτικές που εφαρμόζονται στην πατρίδα τους, καθώς και να αναφερθούν στον ρόλο που διαδραματίζει πιθανή καλή συνεργασία συλλόγων και δήμων στην προσπάθεια της κοινωνικής ένταξης ανθρώπων που δεν τυγχάνουν -για διάφορους λόγους- των ίδιων ευκαιριών.